Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Bunu reddederek bir şey çözemeyeceksiniz. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor.

Son günlerde biraz kırıklığınız var. Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız şansınıza hayranlık duymadan edemiyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız.

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Öncelikle çalıştığımız yerle ilgili meselelerin ve durumumuzun gözden geçirilmesinde yarar var. Eğitim ve uzmanlık, ticaret, maddi ve manevi değerlerimiz ve inancımız gayet önemli. Bunlara özel bir şekilde odaklanacağız. Kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki veortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz. Karşılaştığımız kişilerin bizden farklı olan yönlerine odaklanacağız. Bu insanlarla nasıl bir iletişimde bulunmak gerekiyor, bunları çözmeye çalışacağız. Eğitimden geçebiliriz, biz eğitim verebiliriz. Bize danışılabilir, biz başkasına danışabiliriz. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerginliklerin ortaya çıkacağı bugün sinirlerine hakim olmalısın. Her şeyin üst üste gelmesi mutsuzluğa sebep olabilir.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatinizi neye yoğunlaştırırsanız, bugün onun yaşamınızda daha önemli bir yeri olacaktır. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Teknik konulara eğitsel çözümler getirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir. Olaylara tepkilerinizde daha sakin olmalısınız.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür burç değiştiriyor, uzakların kapıları açılıyor. Bu dönemde daha çok seyahat edebilirsiniz ve bunlar uzak yolculuklar olabilir. Kişisel gelişim, yüksek öğrenimle ilgili konulara merakınız artıyor.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemligörüşmeleri gündeme gelebilir. Az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilkgünü ortaklıklarla ilgili önemli kararlara alacaksınız.Kariyerinizde önemli açılımlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir. Bunları detaylı incelemelisiniz. Kendi yararınıza olacakbirliklerine yeşil ışık yakmalısınız.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 52' 27" R
Ay
Boğa
15° 37' 52" R
Merkür
Koç
21° 46' 26"
Venüs
Boğa
10° 27' 48"
Mars
Koç
05° 38' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 29"
Satürn
Balık
17° 13' 11"
Uranüs
Boğa
22° 47' 22"
Neptün
Balık
29° 07' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 02"
Lilith
Başak
24° 11' 23"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:23

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>