Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşkta  sahiplenici ve koruyucu davranmanın, uyumlu, merhametli, duyarlı olmanın işaretçisi bu dönem,  romantik paylaşımların da göstergesidir. Yüreğimizin kapılarını sevgiye, sevgiliye açık tutmak bu sürecin genel ifadesidir. Rahatlık ve güven duygusu son derece kıymetli olup, bunu bize vermeyen bir kişiyi yanımıza yanaştırmayız. Yeme-içme, aile işleri,  emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim. Kardeşlerimizle ilişkimize önem verilir, her gittiğimiz yer bize evimiz gibi gelir. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğleyecek, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları yapacaksınız. Sağlığınız konusunda doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Az laf çokSevgili Balıklar. Bu aralar konuşmak yerine işlere yoğunlaşmalısınız. Belli başarılar elde etmek istiyorsanız, gereksiz diyaloglardan uzak durmanız en iyisi. Aksi halde eleştiri ya da şikâyetlere maruz kalmanız söz konusu. Bir takım konularda görüşlerinizi değiştirmeniz yararlı olabilir. Öfkenizi kontrol altına almanız gereken bir dönemdesiniz. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sonuca bağlanmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Fikirlerinizi dile getirmeden önce iki kere düşünmenizde fayda var. İşlerinizde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle sorumluluklarınız artabilir.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili bir mutluluğa şahit olacaksınız. Bunu sizin de yaşamamanız için hiç bir neden yok. Tercihlerinizi iyi yapmanız yeterli.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca hobiler, romantizm ve çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz.Ancak enerji düşük olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara kafa yormanız daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren işinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>