Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağınız kararlarda ve yapacağınız girişimlerde son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Kısa sürede ulaşabileceğiniz bazı hedefler koyabilir ve bunları hemen uygulamaya geçebilirsiniz. Ancak bu sırada önceliklerinizi iyi belirlemeli ve hedeflerinize doğru yol almaktan vazgeçmemelisiniz. Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Duygularınız olumlu ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:41 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya adım atacağız. Bu enerji yuvanızı, ülkenizi  yakından ilgilendiren konularda iletişimi yoğunlaştırıyor. Bu yoğunlukta dinlemek, dinlediğinizi anlamak ve anladığınızı uygulamak önemlidir.  Aynı anda birden fazla yerde olmanız gerektiğinde belli bir planlama yapmanız faydalıdır. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu çalışma ortamınızdaki iletişimin güçlenmesini sağladığı gibi, işlerinizi yaratıcı zekanızla düzenlemenizde de destek bir kuvvettir. Özgüven duygunuz kariyerinize odaklanmanızı, işlerinizi başarılı şekilde yapmanızı sağlar. İnsanlara hizmet sektöründe yardımcı olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara yaşam koçluğu, danışmanlık, sanatsal anlamda kuvvet verirsiniz. Bu kavuşum, birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşma yolu aramanın da simgesidir. Eğer sorunlar varsa, bunları karşılıklı diyalogla çözümleyebilirsiniz. Sadece gurur yapmayın. Siz ilerlemek istiyorsanız, bazen insanların suyuna gitmek gerekir. Bunu denemekte yarar var. Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren konular üzerinde  her bir meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, yeni bir şeyler yapmak, uygulamak, ilgi uyandırmak yönünde sizi heveslendirir. Ancak bunun için iyi bir araştırmada bulunmanız yararlıdır. Ev içinde bir hayli hareketlilik söz konusudur. Saat 16:11 Ay-Venüs görünümü, size patronluk yapılmasından hoşlanmadığınızı gösteriyor. Hele şu aralar egosu yüksek tiplerden hoşlanmazsınız. Bu görünüm, bir değişimde bulunmak, moralinizi yerine getirecek aktivitelere yönelmenin iyi olacağını gösteriyor. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğiniz için, bugün her türlü yeniliklere iyi niyetle yaklaşmanız yanlış anlaşılabilir ve sizi meraklı olmakla suçlayabilirler. İçsel sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenize değişik bir yaklaşım içinde olmanız, ufkunuzun daha da genişlemesine neden olacak.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz veya sağlığınızla ilgili bazı düzenlemeler, anlaşmalar veya belli başlı konular bugünlerde size uygun bir hale dönüşebilir. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin gerisi istediğiniz şekilde gelişecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konular öne çıkıyor. Günü evde tek başınıza kafanızı dinleyerek geçirmek isteyebilirsiniz. Planladığınız temizlik, düzenleme veya tadilat işlerinizi bir an önce halletmeye bakın. Bu açıdan size yardımcı olacak enerjiler mevcut. Size veya ailenize ait mülklerin değerinde artış meydana gelebilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖRÜŞMEDİĞİNİZ dostlarınızdan sevindirici haberler alabilirsiniz. Çevrenizde kırgınlık yaşayan birileri varsa onları barıştırmak size düşecek.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>