Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden bekliyor, sizden ondan. Karşılıklı olarak beklemek dışında pek bir şey yapmıyorsunuz. İlişkiniz başladığında çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Bugün onunla karşılaşabilirsiniz.

Bir arkadaşınız sizin olanaklarınızı onunla paylaşmanızı bekliyor. Siz onun beklentisini uzun süre fark edemeyeceksiniz. Çünkü, işinizdeki yeni gelişmeler çok meşgul ediyor. Dikkat Geçen zamanın size neler kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olmanızın önünde hiçbir engel yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bugün hiçbir gücün yerinizden kımıldatamayacağını düşünüyorsunuz ama öğle saatlerinde alacağınız bir davet bütün planınızın değişmesine neden olabilir. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda kendinizi de bir hatalı buluyorsunuz. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz bir konuda müdahale etmenin yanlış olduğun düşünüyorsunuz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz, saat 03:59 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle başlayacak. Bu enerji, duyarlı dünyamızı bir parça olsun rahatlatıyor sanki. Ancak biz böyle kısa değil, uzun soluklu ve kalıcı bir refahlık istiyoruz. Saat 15:55 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, sezgilerinizi aktif hale getirir ve empatide bulunmanızı sağlar. Başkalarından ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu ifade etmekten hoşlanırsınız. Ancak dedikodulara karşı dikkatli olunuz. Kiminle konuşacağınızı iyi biliniz. Ay-Kova burcu geçişi gün boyu devam edecek. İşin içinden çıkamadığınız konularda biriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar  ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Bir de, asıl özgürlük nedir diye bugün kendinize sorarsınız. Başkaları yüzünden mi, yoksa biz mi kendimizi zincirliyoruz.  Anlarız ki, farkında olmadan bir şeylerin bağımlısı oluyoruz. O zaman farklı bir yerden bakmak için ne duruyoruz? Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,  

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pek çok kez deneyip, istediğiniz sonucu alamadığınız işleriniz ve planlarınız nedeniyle biraz cesaretiniz kırılmış olabilir. Denemekten vazgeçmemelisiniz. Çünkü bugünlerde şans sizden yana olabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskı altında ya da gergin ortamlarda dahi sakinliğinizi ve kibarlığınızı korumanız gerekiyor. Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular meşgul edebilir. Psikolojik olarak korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için önemli bir durum ortaya çıkabilir. İlerleyen zamanlarda bazı şeylerin değiştiğini hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız sıkıntılara rahat çözüm üreteceksiniz. Hayalleriniz, kişisel planlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşadığınız süreç geride kalmaya başlıyor.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün AY kova burcunda ilerleyecek. Tansiyon problemleri olanlar ekstra dikkat etsinler, bugün kan vermek, değerleri ölçtürmek için uygun bir gündür. Bacakla ilgili sıkıntılar, baldırlarda bacaklarda çarpma, morarma, varis sıkıntısı oluşabilir, bacaklarda kasılmalar, kramplar çok sık meydana gelebilir dikkat diyoruz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak durumlar ortaya çıkabilir. Karar vermek ve harekete geçmek size zor gelecek. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Sakin davranın ve olayları fazla büyütmeyin.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>