Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:30 Ay-Pluto görünümü ile Çarşamba gününü selamlıyoruz. Bu enerji, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Fedakarlık siz yapıyorsanız, tabii ki başkalarının da size karşı  aynı niyetle yanaşmasını beklemek hakkınızdır. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durunuz. Eğer birilerinden veya farklı yollarla elde edilecek bir destekle hareket edecekseniz, hesabınızı iyi bilmekte yarar var. On lira kazanıyorsak yirmi lira harcayamayız. O zaman alışverişlerimizde, dengeyi korumamız iyi olacaktır. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, her yönden destekleyici bir ortaklığa duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Şu sıralarda ister istemezkonuları kafanıza takılıyor. Tam olarak verimli çalışmakta zorluklar olabilir. Elinizden geldiğince hem ilişkilerinizde hem de bir çok konuda uzlaşıya açıksınız. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünümün bir çok anlamı var. Her Balık aynı durumları yaşaması mümkün değil. Yaşanması muhtemel gelişmeleri olasılıklar dahilinde ele alalım. Birincisi, ilişkinizle alakalı bazı noktaların veya aranızdaki her türlü paylaşımın gözden geçirilmesi. İkincisi,hayatınızla ilgili yenilikte bulunma arzusu ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir işe başvurmak. Üçüncüsü, işinizle alakalı bir para meselesinin bugün halledilmesi. Dördüncüsü, sağlık konularındaki harcamalar. Beşincisi, bir diyete başlanması veya buna karar verilmesi. Altıncısı, estetik bir operasyon için randevu alımı veya doktorla görüşme. Yedincisi, fiziksel bir değişimde bulunmak, spora yazılmak veya cilt bakımı yaptırmak gibi. Bu örnekler çoğaltılabilir. Bu görünümün özünde değişim arzusu ve yenilenme ihtiyacı yer almaktadır diyerek özetleyebilirim. Ancak bir ufak hatırlatmada bulunayım. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Yenilikleri, değişimleri belli bir esneklikle ve bilinçli şekilde gözden geçirmeyi ihmal etmeyelim. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Fırsatlarınızı akıllıca bir şekilde kullanacak ve isteklerinizdeki sınırları genişleteceksiniz. Sağlığınızla ilgili hazımsızlık sorunlarınız olabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Belli alanlarda, alelacele hareket etmek, karar almak veya tepki vermek yerine, somut verilere ulaşmayı bekleyip harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgilenebilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta şansız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Onunla bağlantı kurmakta zorlanıyorsunuz. Bugünlerde ev alım satımları ile uğraşacaksınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal konularda oldukça esnek bir gün sizleri bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Bozulanilişkilerini kolayca tamir edebilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün küs olduklarınızla barışmak, hayatınızın karanlık noktalarındaki pürüzleri düzeltmek ve parasal sıkıntılarınızı aşmak için planlamalar yapmak için uygun bir gündür. Sağlıkla ilgili de bazı harcamalar yapabilirsiniz, tahliller yaptırmanız gerebilir. Borç paraya ihtiyacınız varsa, yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>