Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Ama nedense cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor. Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak.

Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış gibi, toparlanmanız gerekiyor. Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olacak ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyeceksiniz.

Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız o kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz. Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı düşüneceğiz.  Bir yuvanın, aile olmanın önemi üzerinde duracağız. Adil, nazik, uyumlu olmaya çalışacağız. İnsanların da bize karşı böyle olmasını bekleyeceğiz. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren konular üzerinde  her bir meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu gerçekleşiyor. Tek başınıza ayakta durabilmek ve kazançlı çıkabilmek için lütfen toplumsal ilişkilerinize,hayatınıza önem veriniz. Arkadaşlıklarınızı gözden geçiriniz ve kendiniz için mutlaka bir hedef koyunuz. Bu hedefe ulaşmak ve güçlü bir konuma gelmek, mali açıdan yeterlilik kazanmak için tutarlı olunuz. Bilgi sahibi olmayı unutmayınız. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Gizlilik size çok cazip geliyor. En basit şeyleri bile önemli hale getirmeyi seviyorsunuz. İş arkadaşlarınızla aranıza koyduğunuz mesafe, yanlış anlaşılıyor. Onlar sizi seviyorlar ve uzak duruşunuza bir anlam veremiyorlar. Davranış biçiminizi değiştirin. Fark edilmemek en büyük sorununuz. Sinir sisteminizi güçlendirmelisiniz.     

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açıkça ne beklediğiniz ya da neyi hedeflediğiniz konusunda ketum davranmanız işleri daha da zorlaştırabilir. Zaman zaman olayları dışarıdan gözlemlemek daha faydalı olabilir. Sağlığınıza ve birikiminize dikkat etmelisiniz. Evinizle ile ilişkili finansal konular gündeme gelebilir. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi fazlasıyla oyalayabilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı sert bir tutum içine girebiliyorsunuz. Bu arada menfaatlerinizi düşünmeden hareket ediyorsunuz. Cömertliğiniz tartışılmaz ama iyiliğinizi gölgelemeyin.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir arada bulunacağınız yerlerde zorlanabilirsiniz. Tutkularınızı kontrol etmelisiniz. Aile ilişkilerinizde kafa karışıklıklarına dikkat edin.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.Aile bireylerinizle vakit geçirmek ve onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Mars/Plüton kavuşum açısının sizi toplumsal konularda dönüştürücü özelliğe yöneltebilecek özel bir konumu olduğunu görebilirsiniz. Mesleki bir hamle veya güçlü bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Bu durumu yararınıza çevirebilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>