Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çok karmaşık duygular içindesiniz. Gönlünüz ve vicdanınız çatışma içinde. Gözü karalık ve cesaretsizlik, yüreğinizde sürekli yer değiştiriyorlar. Çok heyecanlı bir fırtınanın içine girip girmemekte kararsızsınız.

Pek bilgi sahibi olmadığınız bir işe, içinde fazlaca güven beslediğiniz kişilerin bulunması nedeniyle, küçük çapta ortak olmayı düşünüyorsunuz. Bugün içinde insan unsurunun olmadığı bazı olumsuz gelişmeler, bir kez daha düşünmenize neden olabilir.

Geçenlerde elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor. Bu gibi nedenlerle, çok düzenli bütçe hesabınızdaki oynamalar canınızı sıkıyor.

Sağlık konularını biraz daha dikkate almanız yararlı olabilir. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet, sonradan yaşayabileceğiniz bazı üzüntülerin önünü kesebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün umutlarınız yeniden yeşermeye başlayacak. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümünün desteğiyle inandığınız bir aşkın peşinden gidebilir, kimse onaylamasa bile vazgeçmezsiniz. Her ne durumda olursanız olun bu enerji size yardımcıdır. Hem faaliyet anlamında size kuvvet verir hem de inancınızı güçlendirir. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenle yaşam alanına dair değişiklikler yapacaksın. Bugünlerde gerçekten ne istediğine karar vermelisin.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana romantik duygular hissedebilirsiniz. Bu şartlarınıza göre sizi mutlu da edebilir, huzursuzda edebilir. Olaya nereden baktığınız önemli.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı gelişmeler kafanızı karıştırabilir. Ancak, duygularınız ve sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. İçinizden gelen sese kulak verin. Gereksiz tartışmalara girmekten ve öfkenizi yansıtmaktan kaçının.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizi iyileştirme vakti. Hem dostlarınız hem de özel hayatınızda muazzam bir şifalanma enerjisi altındasınız. İlişkilerle ilgili isteklerinize odaklanın ve bunu doğru kelimelerle evrene ifade edin. Gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Sizin için akşam saatlerinde iletişimde şans görünmekte.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşadığınız dönüşümle birlikte kendi değerleriniz, sahip olduklarınız, kaynaklarınız konusunda sorgulamalar ve farklı duygular içinde olabilirsiniz. Güç ilişkilerine ve dengelerine dikkat etmelisiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizin gibi enerjilere karşı duyarlı birinin üçüncü gözünü daha da hızlı çalıştırır. Haberci rüyalara kulak verin. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki tutku tavan yapabilir. Hayatın rasyonel tarafı sizi yoracaktır. Bu nedenle gününüzü meditasyon ve enerji çalışmalarına ayırarak geçirin.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 01" R
Ay
Yengeç
11° 30' 20" R
Merkür
Koç
25° 41' 46"
Venüs
Boğa
15° 25' 10"
Mars
Koç
08° 43' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 23"
Satürn
Balık
17° 31' 45"
Uranüs
Boğa
23° 01' 24"
Neptün
Balık
29° 14' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 57"
Lilith
Başak
24° 38' 11"
True Node
Koç
15° 01' 35"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>