Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz bir gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda ilerliyor olacak. Sizler için çok farklı bir gün olabilir. Çünkü yaşayacağınız gelişmelere siz bile inanamayabilirsiniz. Ay sizin burcunuzda ilerlerken kurduğu kontaklardan dolayı hem enerjiniz yükselecek hem de olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Estetik veya güzelliğinizde değişiklik yaptırtmak istiyorsanız bugün idealdir. Merkür ve Neptün sizin burcunuzda tekrardan kavuşuyor. Bugün hisleriniz her zamankinden de güçlü olacak. Kalbinizin sesini dinlemeniz bugün işe yarayacaktır.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını zamana bırak!Ay, burcunda hareket ediyor. Sabahın erken saatlerinde heyecanlı ve duygusal olabilirsin. Nedenini tam olarak kestiremediğin bu duyguyu zamana bırakmaya ne dersin? İş hayatının ve ülke gündeminin yoğunluğunda kendini ihmal ettiğini fark etmesen de çevrendeki insanların tepkilerinden bunu anlayacaksın. Ara verdiğin işlerine yeniden başlama zamanı. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, hırs ve rekabeti artıracak prim vaatleri söz konusu olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin sürekli bir şeyler şikâyet eden tavrına tepki koyacaksın. Bugün aynı zamanda iyi niyetinin kullanıldığına şahit olabilir, çok yakın olduğun bir dostunla bu sebeple tartışabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda gergin ilişkilere dikkat etmelisiniz. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle izlemelisiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarını bitiren Balık?lar bereketlerinin keyfi ile bugünlerde kazandıkları parayı istekleri doğrultusunda mutlu hissetmek için harcayabilirler.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; bugün kendini şanslı hissedebilir, işlerin kolayca yoluna girdiğini görebilirsin. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir zamanda olabilir ya da devam eden girişimlerin sonuçlarını almakta zorlanmayabilirsin. Romantik ilişkilerde keyif veren gelişmeler yaşanabilir, dış görünüşünde hoşa gidecek değişiklikler yapabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hayallere kapılmadan imkanları değerlendirin. Gün boyu yönsüzlük duygusu hakim, huzur arayışınız yoğunlaşacaktır. Yakınlarınızın sağlık sorunları ile meşgul olabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için harika bir gün. Sanatçı kimliğinizi ortaya koymak, psişik, mistik çalışmalardan faydalanıp, bale, dans vb. gibi gösterileri izleyerek ruhunuzu besleyebilirsiniz. Yeni bir yaşam felsefesine ilgi duyar ya da farklı hayat görüşü olan biriyle yollarınız kesişir. Soyut kavramlarla ilgili yeni bir dünyaya adım atabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>