Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kişiliklerini sahiplenip savunmaya geçme ihtiyacı, aşk hayatının tartışmalarını, inatlaşmalarını getiriyor. Bu aşamada, kısa ya da uzun bir zaman arası çok yararlı olabilir.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi çelişkiler yaratabilir. Bir arkadaşınızla bu konularda daha mesafeli ilişki geliştirmeli, arkadaşlığı zedeleyecek kadar yüz göz ilişkilerden, kaçınmalısınız.

Yeni durum, mevcut durumdan daha fazla fırsat üretebilir. Değişen birtakım koşulların ortaya ne tür sonuçlar çıkartacağı da şimdiden belli değil. Karamsarlık ya da iyimserlik, ikisi için de çok erken.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Son günlerde değişen kimi koşullar, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza, hazırlıklara hız vermenize neden olabilir. Önümüzdeki günlerde belirgin değişimler söz konusu.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 10:58-12:57 arasında Ay-boşluk etkisi altında bazı meselelere kafanız takılıdır. Parasal desteğe ihtiyaç duyarsınız. Özgür hareket edemediğiniz için sıkılırsınız. Saat 12:57 itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında, nazik, yumuşak, koruyucu ve hoşgörülü, çok hassas oluruz. Şefkat, empati duyguları, insanlarla ilişkinizde temel teşkil eder. Manevi anlamda kendinizi güçlü hissedersiniz. Sorunlar gözünüze pek büyük görünmez bu saatlerde. Hisleriniz güçlüdür. Sevginizi belli edersiniz. Saat 15:58 itibariyle Ay-Merkür görünümü geri hareket dönemine rastlıyor. İç sesimiz bize rehberlik ediyor. Daha sıkı çalışmalı ve tekrar zorlandığımız konuları gözden geçirmeliyiz. Böylece yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz. Belki gözümüzden kaçan bir ayrıntıyı fark ederek geri hareket sonrası kolayca ilerleyebiliriz. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel meselelerine odaklanmak için ideal bir gün. Uzun zamandır kafanı kurcalayan konular bir sonuca bağlanabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıltıcı etkiler, belirsizlikler veya kararsızlıklar doğru karar almayı zorlaştırabilir. İleride pişman olmamak için önemli kararları ertelemenizde fayda var.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde bilemediğiniz konulardan dolayı sıkışmış hissi olabilir. Olaylardan ruhsal olarak etkilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ilginizi kendi uğraşlarınıza çevireceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda destekleneceksiniz. Kendinizi, kuracağınız ilişkiler sayesinde iyi hissedeceksiniz. Bu ilişkilerin maddi anlamda geri dönüşleri olacak.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçe kapanık, ancak bilinçaltı hareketlerinizin aktif olduğu bir güne başlıyorsunuz. Öğlen iki saat sürecek Ay boşluğu nedeniyle tembellik etme ihtiyacınız artacaktır.Daha çok akışta kalmanız gereken birkaç saat içerisinde bulunuyorsunuz. Öğleden itibaren Ay sizin burcunuzda hareket etmeye başlayacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere hareket kazanacaksınız. Sezgisel yönünüzün ve ilham kaynaklarınızın güçlenmesi sayesinde öncelikli olarak sanatsal tarafınızı parlatıp başarıya yürümeniz kolaylaşacaktır.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun istekler ve duygular içine gireceksiniz. Yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İsteklerinizi açıklamak size zor gelecek. Düşüncelerinizi söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Yanlış anlamalar meydana gelebilir. İletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>