Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size fazlaca ısrarlı davranılan bir olayda tepkimeci bir tavra girmek üzeresiniz. Konuyla ilgili çok kararlı bir izlenim vermiyorsunuz. Birtakım uyarılar sizi kırıcı olmamaya yöneltecek. Bugünlerde birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:49 itibariyle Ay-Mars zorlu görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, ikili ilişkilerdeki sorunların çözümlenmesi için, her iki tarafın da samimi ve açık kalplilikle hareket etmesi gerektiğinin göstergesidir. Bu olduğu takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır. Bazı Balıklar için bu enerjinin anlamı sözleşme yenilenmeleri ve otoritelerle yapılacak görüşmelerde karşı tarafın üzerinizdeki hakimiyetinin veya partnerin haksız tavırlarının sizi gerginleştirmesi anlamına gelebilir. Kimileriniz için hemhem ilişki anlamındaki hareketliliğin işaretidir. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı ciddileştirir. Özellikle ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Saat 19:29 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabaların arkasında durabilmeyi başarıyorsun. Her şeyi tecrübelerinle ortaya çıkarmak istiyorsun.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yalan ve kandırılma üzerine bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunu tekrar yaşamak ve aynı hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız karşı taraftan beklentilerinizi açık bir şekilde ifade etmeniz bütün pürüzleri de ortadan kaldıracaktır. Aksi halde yine aynı şeyleri yaşamanız mümkün. Ayrıca dostlarınızı seçerken de titiz davranmalı herkesi kendinize dost edinmemelisiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda daha cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz mücadele sizi yorabilir. Sabırlı davranmanız gereken durumlar olabilir. Bazı konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün zekânızı işinizle ilgili konularda en iyi şekilde değerlendirerek önemli girişimler için planlar yapabilmeniz için sizleri desteklemekte. Yurt dışı ile bağlantılı girişimlere sıcak bakabilir ilk adımı atabilirsiniz. Bu bir eğitim olabileceği gibi önemli bir ticari bağlantı da olabilir. Kendinize güvenin ve sadece var olanla yetinmeliyim düşüncesine takılıp kalarak kendinizi yeteneklerinizi geliştirmekten alıkoymayın. Özel yaşamınız da ise beraberliği devam eden Balık eş ya da sevgilinin haksız eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza edin ve tartışmamaya özen gösterin. Her şeyin bir zamanı vardır.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak kendinizi güvende ve iyi hissettiğiniz, bağlılık duygularınızın arttığı ve geleceğe yönelik beklentilerinizin netleştiği bir gündesiniz. Ailenize zaman ayırabilir, değer verdiğiniz kişilerle evinizde zaman geçirerek huzur ve uyumu hissedebilirsiniz. 18.00 sonrasında aşk hayatınızla ilgili konular önplana çıkacağı için, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınız ve ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz kişinin hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Olaylarla ilgili tek taraflı kararlar almaktan kaçınmalısınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerinizde hızlı kararlar almanıza yardım edecek. Partnerinizle birbirinize nasıl faydalı olabileceğinizi irdelersiniz. İş toplantılarınızda önemli kararlar alırsınız. Diğer yandan terfi etmek ya da başka biralanına geçmek için planlar yaparsınız. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızın akışı hızlanabilir ama siz bazı şeyler üzerinde uzun uzun düşünmek istediğiniz için ağır kalıyor gibi görünebilirsiniz. Bu durumdan dolayıarkadaşlarınızla veya üstlerinizle anlaşmazlık yaşamanız mümkündür. Konuyla alakası olmayan noktalara kayabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>