Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda kendinizi sabah saatleri son derece duyarlı ve sakin olacaksınız. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal olarak kendinizi canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla birlikte planlar yaparak uygulamaya geçeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var. Alacağınız bazı haberler sizi mutlu edecektir.

Sabah saatleri işinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve düşüncelerinizi istediğiniz konulara yönlendirebileceksiniz. Alışkanlıklarınız sizin için önem kazanıyor ve inandığınız şeylere daha sıkı sarılacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok yeni iletişimler içine girebilir ve işinizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça dikkatli olacaksınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve isteklerinize ulaşmak için harcamalar yapabileceksiniz.

Sabah saatleri daha sakin olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde daha enerjik olacaksınız. Girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında daha çok sakin olacaksınız ve çevrenize karşı tepkileriniz ılımlı olacaktır. Özellikle sabah saatlerini planladığınız şekilde geçireceksiniz ve daha çok dinlenmeyi tercih edeceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise ani kararlar alabilir ve hemen uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle aranızdaki iletişimlerde canlılık olacaktır ve yeni haberler alabilirsiniz. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Girişimleriniz için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 04:28 Ay-Oğlak burcu geçişi, Pazar günü boyunca etkilidir. Her konuda  sağlamlık ve güvenilirlik sizin için kıymetlidir. Her durumu bu prensipler çerçevesinde ele alırsınız. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, yakın çevrenizdeki kişilerle,hayatınızla ilgili konularda ve genel olarak ilişkilerinizde sağlamlık, güvenilirlik, sakinlik, garanti, istikrar, para olguları ön planda yer alacaktır. Bu geçiş, işinizi sağlama almanızı, ustalaşmanızı,sorunlarınız varsa çözüme kavuşturmanızı hem de vizyonunuzu güçlendiricidir. Huzur sizin için vazgeçilmez bir olgudur. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizi güçlendiricidir. Kısa süreli etkisi olan bir görünümdür. Hayal dünyanızı renklendiricidir. Saat 20:40 itibariyle Venüs-Chiron kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor.  Bizi yüzleşmelerde bulunmaya, ilişki tercihlerimizi, kararlarımızı, beklentilerimizi, problemlerimizi, mevcut durumumuzu ele almaya çağırıyor. Eğer problemler varsa, üstünü kapatmamak gerekiyor. Biz ne kadar dürüst bir şeklide hareket edersek, bu kavuşum o denli işinize yarar ve şifalandırır. Not: Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek büyük kare görünüm,  değişim ve dönüşümün işaretçisi olarak son derece önemlidir.  Bu oluşumun etkili olduğu  alanları ve niteliğini  bilirsek, ona göre hayatı bilinçli bir şekilde ele alabiliriz. Bakınız Jüpiter burcunuzla gayet olumlu bir görünüm yapıyor. Hayatın tüm değerli olan güzelliklerini yüreğimizin içinde, inançla büyütüyor ve umudumuzu yükseltiyor. Evet belki Uranüs nedeniyle mali konularda bazen oldukça sürprizler yaşıyoruz. Hatta gelirimizden çok harcamalarda bulunuyoruz ama yeteneklerimizi kullanarak daha fazla kazanmanın yollarını keşfediyoruz. Pluto, burcumuzla uyumlu görünüm yaparak bizi sosyal hayatta güçlü insanlarla bağlantıya geçiriyor. Derinliklerimizdeki güce duyduğumuz ihtiyaçla, eskiye göre şimdi çok daha baskınız. Demek ki, bir yanımız zorlansa da, diğer taraftan güçlüyüz, umutluyuz. Yeter ki, hayatın bize ne söylemeye çalıştığını, karşılaştığımız olaylar ve deneyimlerle anlayalım, farkında olalım. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde güvendiğiniz kişilerle çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün içsel hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir.Geçmiş tecrübelerinizi yaşama geçirme konusunda gerekli donanıma sahip olmanız rağmen, gizli korkularınız yüzünden bazı ertelemeler yaşamanız da mümkün. Sezgisel gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir gün.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin kendini tekrar edeceği konusundan eminseniz, meydana gelecek şaşırtıcı olaylar fikrinizin değişmesini sağlayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI kişileri olduğu gibi kabul ederseniz bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor. Sosyal bağlantılarınızı geliştireceksiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinde hoş gezilere çıkma şansınız olacaktır. İnsanların size olan ilgisi ay boyunca artış göstermiş ve sizi bir parça bunaltmış olabilir. Geziler, dinlenebileceğiniz yerlere gitmenizi, enerjinizi toplayıp geri dönmenizi sağlayabilirler. Buna belki de ihtiyacınız olacaktır; cazibenizin bu hafta doruk noktasına çıkması, çevrenizin ilgisini boğucu bir hale getirebilir. ANCAK, cazibenizi güçlendirecek şey sadece görünümünüz değil, akıllıca sözleriniz ve ilgi alanlarınız da olacaktır. Bu hafta, ilginin yanında takdir de toplayacaksınız. Geleneksel yaklaşımlardan uzaklaşabileceğiniz bir dönem içerisinde olduğunuzu da söylemek mümkündür.

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 49" R
Ay
Koç
13° 26' 37"
Merkür
Koç
20° 00' 03"
Venüs
Boğa
07° 45' 30"
Mars
Koç
03° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 30"
Satürn
Balık
17° 02' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 51"
Lilith
Başak
23° 56' 46"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>