Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlarınız bugün de devam edecek. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyleri konuşamamanın sıkıntısını yaşayacaksınız. Sürüncemede giden ilişkinizin devamı konusunda endişeleriniz olacak.

İş yaşantınızda şanssız bir gündesiniz. Bugün bazıgörüşmelerinden üzgün ayrılabilir, katılacağınız toplantılardan beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Bugünile ilgili konular genel olarak size rahatsızlık verecek.

Parasal konularda beklemede olacağınız bir döneme girdiniz. Bazı yatırımlar yaptınız ve bu yatırımların maddi karşılığını bekliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızın takibi ile meşgul olabilirsiniz.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklemediğiniz gelişmelere maruz kalabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir ve harekete geçirebilir. Gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile büyükleriniz ile bir araya gelmeniz ve onlarla bazı konular hakkında konuşmanız muhtemel.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamız saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında başlayacak. Başkalarıyla olan her türlü alışverişte sarfedilen sözler çok önemlidir. Ne kadar adil düşünmeye çalışsak da, konu para-ilişki-güven olduğunda kimi zaman sınırları aşabiliriz. Bunun nedeni, bazı kişilerin üzerinizdeki gereksiz baskılarıdır. Doğal olarak tahammül gücünüz düşüktür. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, hangi konuda olursa olsun uzlaşıdan yana düşündüğümüzü gösteriyor. Durumları kendimizce kontrol altına almaya çalışacağız. Ancak bu kontrol sert tepkilerde bulunarak değil, anlaşarak ve ortak bir nokta belirleyecek şekilde gelişebilir. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durunuz. Eğer birilerinden veya farklı yollarla elde edilecek bir destekle hareket edecekseniz, hesabınızı iyi bilmekte yarar var. On lira kazanıyorsak yirmi lira harcayamayız. O zaman alışverişlerimizde, dengeyi korumamız iyi olacaktır. Saat 13:08 Ay-Pluto zorlu görünümü, başkalarıyla olan her türlü ilişkiniz, maddi meseleler, cinsel yaşamınız sizin için mutlaka dengeye kavuşturulması gerektiğini hatırlatır. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, maddi konularda kendimizi güvence altına alacak şekilde düşünmemiz gerekiyor. Bir anda verilen karar veya aklımıza gelen parlak fikirlerin gerçek manada köklü olması gerekir. Aklımıza esti diye yola çıkamayız. Bir düşünelim, şartlara bir bakalım, nedir ne değildir gözden geçirelim. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,  

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Uzun süredir saç bakımınızı ihmal diyorsunuz. Saç tellerinizin kurumasını önlemelisiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz. En önemlisi bu durumun ardından istediğiniz konularda başarıya koşmanızda daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal anlamda bir uçtan diğer uca hızla geçtiğiniz bir gün olacak. Ufak olayları abartabilir, hemen evhama kapılabilirsiniz. Öte yandan başarılması güç bir işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın mutlaka iyimserliğinizi koruyun. Özellikle finansal konularda bu tavrınız güzel kapılar açabilir.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARDIMSEVER yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman maddesel kaygılarınız ön plana çıkıyor.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 00"
Ay
Kova
27° 07' 21"
Merkür
Koç
17° 56' 44"
Venüs
Boğa
03° 49' 25"
Mars
Koç
01° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 34"
Satürn
Balık
16° 46' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 15"
Lilith
Başak
23° 35' 31"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>