Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün karşı cinse oldukça kaba bir tavır sergileyeceksiniz. Sizi bu kadar çok seven birisine bu şekilde davranmanızın ne kadar hatalı olduğunu, ancak onu arayıp da bulamadığınız zaman anlayacaksınız.

Enerjiniz yüksek yalnız planlama hatası yapıyorsunuz. İşlerinizi son ana bırakıyorsunuz. Zamanında yapılmayan işler yüzünden aksamalar yaşıyorsunuz. Daha disiplinli ve düzenli olmalısınız.

Para konularında bügün oldukça şanslısınız. Yaptığınız yatırımların karşılığını beklediğinizden daha fazla alacaksınız. Bu beklemediğiniz gelir artışı sizde harcama eğilim yaratabilir.

Bu aralar kendinizi çok fazla dinliyorsunuz. Sürekli kafanızda olumsuz düşünceler dolaşıyor. Kendinizi dinlemeyi bırakın ve hayatın güzelliklerini yaşamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık sözlülüğe dürüstlüğe önem veriyorsunuz;ama siz kendi duygusal yaşamınızda açık değilsiniz. Çevrenizdekiler sizden netlik bekliyor. Bugün en çok istediğiniz şey yalnız kalabilmekti. Çünkü kendinizi toparlamaya ihtiyaç hissediyorsunuz.Ailenizden bazı kimseler sizinle yakınlık kurmak istiyorlar. Onlara soğuk davranmamaya çalışın. Arkadaşlarınızdan gelecel davetleri bugün reddececeksiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar günümüz başlayacak. Bu enerji,  hakikaten rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici, güzel bir filmi izlemek gibi keyiflendiricidir. İnsan böyle bir etki altında direnci yükselir, hayalleriyle bezenmiş bir dünyanın içinde  kendini hisseder. Şifa bulduğunu, tüm dünyayı kucaklamaya hazır olduğunu, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünür. Saat 02:52 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümü, sizi huzurlandırır. Güne olumlu hislerle uyanmamızı sağlayan ikinci enerjidir. Sakin bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Sevdiklerinize düşkünlüğünüz artar. Emniyetinizi önemsersiniz. Saat 09:30 Ay-Pluto görünümü,  çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmada, köklendirmekte, uzun ve sağlam kılabilmekte kullanabilirsiniz. Bu anlamda da gücünüz yüksek. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında hem duygularımızı hem de sorumluluklarımızı vurgulayan bir enerji olduğu için, bir yandan başarılı olmak arzusu diğer yandan huzur bulmak ihtiyacı birbiriyle örtüşecek. Saat 19:40 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici görünüm, dinginlik sağlar. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El beceriniz kullanmak için, elinize bir fırsat geçecek. Yeteneğinizi severek denemek isteyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilirsiniz. İçsel duygularınızı kişisel yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz. Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika değişiklikleri planları bozabilir. Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda. Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir. Yaşadığınız yerde ihtiyaçlarınıza uygun değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖNÜMÜZDEKİ hafta yoğun geçecek. Bugünden planlarınızı yapın yoksa vakit bulamayabilirsiniz. Enerjinizi dikkatle harcayın.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>