Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Hızlı gelişmeler çok mümkün. Dikkate almanız gereken bazı şeyler var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz bir projeniz koşulların değişmesi nedeniyle ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız, çocuklarınız ve özel yaşamınızla ilgili konulardaki hassasiyeti sonlandırıcı ve sizi toplumsal ilişkilere yöneltici bir etkidir. Kimi Balıklar ise, sessiz ortamları tercih edebilirler. Hemhem tatil diyenleriniz de olabilir. Fakat görünen o ki, ciddi ciddi arkadaşlıklarınızı, yaşamınızı, hedeflerinizi belirlemekten yanasınız. Dolunayın ardından, Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Özgür hareket etmenizin önüne geçen konuları şöyle bir ele almak gerekiyor. Bireysel anlamda kendinizi toparlamak için stresten uzak durmak, farklı bir şeylere yönelmek lazım. Venüs-Satürn görünümü, bir şeylere zorunlu olmaktan hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Samimiyet, takdir görmek arzunuz yüksek. Kişisel bakımınız, güzelliğiniz, moral duygunuzu güçlendirecek kararlar verebilirsiniz. Sevdiğiniz bir işi yapmak, aldığınız sorumlulukların karşılığını görmekten yanasınız. Buna göre ilişkilerinizi de düzenlemek isteyeceksiniz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir. Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, bir çok paylaşımlarınız söz konusu olacak. Yaşamınızı kökten bir şekilde sorgulama ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Israrcı ve ikna edici yöntemleriniz istediğinizi almanıza yardım edebilir. Bazı işbirliği veya ilişkiler düşündüğünüzden daha fazla şey sunabilir. Geçmiş deneyimlerinizden dersler çıkartabilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalara girebilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanızı daya iyi anlamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayabilirsiniz. Farkındalığınızın yüksek olması gereken bir dönemdesiniz. Akşam saatlerinde organizasyonlara katılabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde hassas oluşumlara açıksınız. İş hayatınızda güzel gelişmeler altındasınız. Kurduğunuz güçlü bağlarla işlerinizde sorumlu bir şekilde harekete geçebileceksiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda kendinizi bir parça soyutlanmış hissedebileceğiniz bir güne uyanacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yetersiz hissedebilirsiniz.En önemlisi kendinizi yoksun hissedebileceğiniz olumsuz bir ruh hali taşıyabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle böyle hissetmeniz doğaldır. Ancak sabah saatlerinden itibaren kendi içinize dönüp özgürlüğünüzün tadını çıkartabileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin ve bilinçaltı fenomenlerinizin canlanacağı bir günü faydanıza çevirip değerlendirebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>