Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan sabah saatleri bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi duygusal açıdan olumlu etkiler altında hissedeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Bir an önce harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsızlık içine girebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar alacaksanız öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça yoğun saatler geçireceksiniz ve gücünüzü doğru bir şekilde kullanmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili beklentilerinizi yeniden değerlendirmeyi başaracaksınız ve kararlarınızda istikrarlı davranacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz ve işlerinizle ilgili bir rahatlama olacaktır. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda sabah saatleri yetenklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ancak alacağınız yeni kararlarda dikkatli olmalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise yeni bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız bunun için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve çeşitli küçük sorunlar yaşamaya eğilimli olacaksınız. Enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz olarak kullanabilir ve gereksiz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce ve planlarınızda gizli olmayı tercih edeceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceksiniz ve enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek büyük kare görünüm,  değişim ve dönüşümün işaretçisi olarak son derece önemlidir.  Bu oluşumun etkili olduğu  alanları ve niteliğini  bilirsek, ona göre hayatı bilinçli bir şekilde ele alabiliriz. Bakınız Jüpiter burcunuzla gayet olumlu bir görünüm yapıyor. Hayatın tüm değerli olan güzelliklerini yüreğimizin içinde, inançla büyütüyor ve umudumuzu yükseltiyor. Evet belki Uranüs nedeniyle mali konularda bazen oldukça sürprizler yaşıyoruz. Hatta gelirimizden çok harcamalarda bulunuyoruz ama yeteneklerimizi kullanarak daha fazla kazanmanın yollarını keşfediyoruz. Pluto, burcumuzla uyumlu görünüm yaparak bizi sosyal hayatta güçlü insanlarla bağlantıya geçiriyor. Derinliklerimizdeki güce duyduğumuz ihtiyaçla, eskiye göre şimdi çok daha baskınız. Demek ki, bir yanımız zorlansa da, diğer taraftan güçlüyüz, umutluyuz. Yeter ki, hayatın bize ne söylemeye çalıştığını, karşılaştığımız olaylar ve deneyimlerle anlayalım, farkında olalım. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı iyimserlik vericidir. Hiçbir şeye mecbur kalmadan, zoraki davranmadan, gönlünüzden geçtiği gibi davranırsınız. Sosyal ilişkiler ve aşk anlamında bu görünüm rahatlatıcı ve güven hissi uyandırıcıdır. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, bu süre içinde, hiç kimsenin doğru, güvenilir, iyi niyetli davranmayacağını düşünürüz. İş ve parasal meseleler sizi hırslandırabilir. Sorumluluk almak, birilerine yardımcı olmak, kendinizden bir şeyler vermek istemezsiniz. Hayatın size dayattığı kurallara bunca yıldır uyduğunuz halde, bir çok meselenin hala yerli yerine oturmayışı sizi rahatsız eder.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya giriş yaparken spekülatif konular, yatırımlar ve çocuklarınız, aşk hayatınız ya da yaratıcılık içeren işlerle ilgili harcamalar problem yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta Uranüs, Pluton, Mars ve Jüpiter arasında oluşacak gergin açı kalıpları ay başından beri yazdığım uyarıların kendini belirginleştireceği(internetten özellikle 14 Nisan tarihli ay tutulması yazımı okuyabilirsiniz)ani, şaşırtıcı, beklenmedik ve belki de tuhaf olaylara açık 2 haftalık süreçte olduğumuzun habercisi. Yorucu haftaya başlamadan önce, güzel bir tatil günü geçirip haftaya dopingli başlamakta fayda var.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe dair hayallerinizle ilgili somut adımlarınız sonuç verebilir. Özellikle işten gelecek paralar ve destekler konularında hareketlilik yaşanabilir. Sosyal ortamınız yeni sorumluluklar getirebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnız yeni gireceğiniz ortamlarda da üzerinize fazladan sorumluluk ve görevler düşebilir. Yine de şikayetçi bir haliniz olmayacak.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işleriniz ve bunların içindeki detaylardan pek de hoşnut olacakmışsınız gibi görünmüyor. Ancak; ne hissederseniz hissedin, bu işleri halletmeniz gerektiğini, sorumluluklarınızı birinci sıraya koymak durumunda olduğunuzu kendinize hatırlatın.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>