Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir. Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek.  Parasal kazanç, yetenekleriniz, maddi ve manevi anlamdaki değişimler adına sizleri iteklemektedir. -Ne olursa olsun kazanan ben olmalıyım, ihtiyaçlarımı elde etmeli,  hedefime varmalı ve özgür olmalıyım diyebilirsiniz. Ancak sizi bağlayan borçlarınız veya engel olan durumlar söz konusuysa etraflıca düşünmekte yarar var. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi,  çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde bir hayli dikkatlice gözden geçirmede bulunmamızı sağlıyor. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Duygularımız kadar mantığımız da ön planda olacak Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, içinizdeki ses, bu denli iyi niyetli olmak zorunda değilsin diyerek sizi uyarıyor gibi. Öylesine tutkulu ve  size ait olan her şeyi öylesine benimsiyorsunuz ki, hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermezsiniz. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eğitim, uzak şehir, ülke, ikili ilişki,ortaklıkları gibi konularda uzun vadeli ve gelişimi merkez alarak düşünmenin önemini vurguluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, sizi fevri ve agresif yapabilir. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. İçinizde kopan fırtınaları paylaşacak gerçek bir dosta ihtiyaç duymanız, sizi daha da melankolik yapabilir dikkatli olun.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik teklif ya da davetler söz konusu olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmek için ekstra para harcamaktan çekinmemelisiniz. Eski bir arkadaşınızın veya meslektaşınızın teklifleri hoşunuza gidebilir. Gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak yatırımlarınız söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar var. Duygularınızı daha iyi anlatabilir, paylaşım içinde olabilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Işıltılı, pırıl pırıl bir güne hazır durumdasınız. Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek değişik ortamlara gireceksiniz. Bu arada sizi mutlu edecek ufak bir hediye var.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aslında yapmanız gerekenler açık ve net olmasına rağmen, siz yapacaklarınız dışında her işinizi halletmeye meyillisiniz. Bugün yabancı ortam ve çevrelerde keyfinize diyecek olmayabilir. Kaçış yolunu bulduğunuz anda sorunlarınızı göz ardı etmeye hazırsınız.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız bir uluslararası yolculukla ilgili imkanlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Zihninizde geri planda kalmış bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Hukuki bir meselede yürütülen davada çok önemli ipuçlarına erişebilir. Olayın çözülebilmesi için gerekli tüm bilgiler açığa çıkabilir. Sezgisel yanınızla ilgili farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bu konuda bir eğitim süreci sonuna gelinmiş olabilir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dahil olduğunuz herhangi bir ortamda, belli bir amaç için biraraya gelmiş kişilerin başına geçmeniz gerekebilir. Dış çevredeki şartlara göre inisiyatifi geçici bir süreliğine de olsa elinize alıp aktif bir rol üstlenmeniz de bir diğer ihtimaldir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>