Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide, etrafınızın ilişkiye saygın ve sevecen bakışlarının da payı görülüyor. Ufak tefek takışmalar ilişkinize daha çok renk katıyor gibi.

İş hayatınızda küçük bir yolculuğunuz var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

Birkaç gün içinde uzun vadeli bazı para tartışmaları içine girebilirsiniz. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bugün parasal kayıplara uğrayabilirsiniz. Size yönelecek önerilere dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz. Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cuma gününe, saat 07:04  Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında başlıyoruz. Maddi ve manevi sorunlarınıza çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duyabilir veya planlarınızı partnerinize kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Ancak bu noktada sınırınızı iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. İş hayatınızla ilgili konularda da bugün sakin olmak gerekiyor. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarfediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü,  düşüncelerimiz sürekli aynı konu üzerinde odaklanmasını sağlıyor. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak, bilgi dağarcığınızı istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz. Belli konularda uzlaşmaya varmak, anlaşmalar imzalamak için uygun koşullar var. Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir. Kendinizi düşünmeli ve fazla detaycı olmaktan kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içerisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Akademik konula gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bütünü daha rahat görebileceksiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgili uğraşlar içinde olabilirsiniz. Akışta kalın.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin içinhayatınız açısından muazzam etkili tekliflere açık olduğunuz, hayatınızda bolluk, bereket, merhamet ve sevgiyi çok daha yoğun olarak hissedere, varolan ilişkilerinizi iyileştirebileceğiniz etkisi yüksek bir gündesiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün seyahatler devreye girerken özelliklehayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir yandan tatil yapma ihtiyacınız,yükümlülükleriniz sizi zorlayabilir.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlügörüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz birolabilir. 

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 21" R
Ay
Aslan
10° 03' 06" R
Merkür
Koç
28° 13' 52"
Venüs
Boğa
18° 11' 18"
Mars
Koç
10° 26' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 14"
Satürn
Balık
17° 41' 36"
Uranüs
Boğa
23° 09' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 00"
Lilith
Başak
24° 53' 09"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>