Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

En kısa zamanda ilişkinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Aşk ilişkilerinde fedakarlığın dozunu kaçırıyorsunuz. Bu da sizin cazibenizi azaltıyor. Bu ilişkinin size ne verip ne kazandırdığını hiç sorgulamıyorsunuz.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız sizikonusunda biraz gevşek buluyor. Düşündüğünüz yeni işe gerçekten niyetliyseniz, ona daha atak bir görünüm vermeniz gerekiyor.

Biraz daha idareci olmanız gerekiyor. Kendinize suni sorumluluklar üretmişsiniz. Bu harcamalar belinizi büküyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olacak.

Soğuk algınlığı deyip ayakta geçirdiğiniz kırgınlık sizi bugünlerde yatağa düşürebilir. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir konuda kendinize haksızlık ediyorsunuz. Esasında size haksızlık edilmesine göz yumuyorsunuz. Çünkü yine duygusallığınız galebe çalıyor. Günahınızla, sevabınızla, ne olursa olsun, hatta hatalı bile olsanız yine de kişiliğinizden ödün vermemelisiniz. Duygusallığınızı bazen zaaf haline getiriyor ve kendinizi hakkettiğinizden çok fazla suçluyorsunuz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 07:00 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmek için, aşırı duygusal davranmak yerine, biraz daha kendinize güven duymanızı sağlayabilir. Saat 11:57 Ay-Güneş görünümü, fikirlerimizi güvendiğimiz kişilerle paylaşmamız sağlıyor. Bazı insanlarla gayet güçlü bağlantılarda bulunuyoruz. Bir kısım insanla konuşmak dahi istemeyebiliriz. İşimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde düşünürüz. Ayrıcahayatımızı gözden geçirebiliriz. Eşimiz veya partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak isteriz. Dışa karşı gayet politik davranabiliriz. Kendimize ait olan özel sırlarımızı kimseye vermek istemeyiz. Saat 17:36 Merkür-Satürn görünümü, mevcut işimiz veya özel hayatımızla ilgili konularda gerçekçi bir analizin önemini vurguluyor. Bizi birilerinin zorlanmasıyla değil, mantığımızın yönlendirmesiyle kararlarımızı gözden geçirmeliyiz. Baskılar bizi yıldırmamalı, ancak biz de gerçekçi olmalıyız. Saat 20:54 Ay-Venüs görünümü hem sağlıklı paylaşımlarda bulunma hem de başkaları üzerinde etkili olma arzunuzu gösteriyor. Dışa karşı oldukça rahatsınız. Çünkü güçlü görünmek istiyorsunuz. Ancak partneriniz bazı meseleleri bu saatlerde fazla inceleyici davranabilir. Yeni hafta boyunca başarı, şans, sağlık ve güzellik dileğimle,

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne yapacağına karar vermekte zorlanabilirsin. Canını sıkan olaylarda savunma geliştirmekte zorlanabilirsin.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde hasas duygular içerisinde olabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinize zaman ayırmak için güzel bir gün.Alınganlık yapmayın.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Stresinizi kontrol etmelisiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat edin. Bugün yanan ani değişiklikler sizi duygusal olarak da zorlayabilir. Eğitimle ilgili konuları tekrarlamanız gerekebilir. İşlerinizi netleştirmek ve yoluna koymak önem kazanabilir.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız şeytan... Partnerinizle birlikteliğiniz mükemmel. Seviyor ve seviliyorsunuz. Küçük kavgaları bu kadar büyütmenizin alemi yok. O size tutku ile bağlı meraklanmamalısınız.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde önemli adımlardan kaçının. Ortağınızla bulunacağınız önemli toplantılarda fikir anlaşmazlıkları olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla sorunlara açıksınız.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi denetim altına alabilirsiniz. Ancak, yine de duygularınız kabarıp hareketlenecek. Bilinçaltınız ortaya çıkabilir ve tedirgin edici sorgulamalar içine girerek kendinizi zorlayabilirsiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

25 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>