Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini sevdiğinizi gizlemiyorsunuz, ama esas kişiden de ısrarla saklıyorsunuz. Bu akşam konuşacağınız arkadaşınız, eşinizin yanında tavır alacak ve bu işi açığa çıkarmanızı isteyecek.

Bugünlerde yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geldi. Yine de bazı endişeleri barındırıyorsunuz.

Elinizden size göre çok sayılacak miktarda para çıktı. Bunun etkisini hissedeceksiniz. Fakat bu paranın karşılığını alacaksınız. Ekonomik durumunuz gözle görülür biçimde değişecek.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düştüğünüz çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım almanız gerekecek. Elinizden bırakamadığınız bir kitap sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. İki arkadaşınızın uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip son vereceksiniz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat  03:07 itibariyle etkili olacak Merkür-Uranüs görünümüyle Cuma gününe adım atıyoruz. Maddi ve manevi konulardaki isteklerimizi, geleceğe dönük hayallerimiz, umutlarımızı öne çıkarıyor.  Değişime, toptan yenilenmeye, geleceği sevinçle karşılamaya bir hayli istekliyiz. Merkürün Yengeç burcunda ilerlediği bugünlerde,  uzun zaman sonra ilk kez derinliklerinizi, sizi siz yapan her şeyi, sahiplendiğiniz değerlerinizi, zarar gelmesin diye önemli koruduklarınızı, alışkanlıklarınızı ele alıyorsunuz.  O zaman bugün hem  gerçekçi düşünelim hem de geçmişin gölgeleri altında sinip kalmadan yeni bir sayfa açmaya niyetlenelim. Saat 05:11 Merkür-Satürn görünümü, hem dış dünyada düşüncelerimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi hem de sevdiklerimizi koruyup kollamamızı sağlıyor. Hassasız ancak kendimize olan güvenimiz gayet yüksek. Derinlikli düşünebilir, her işimizin üstesinden başarıyla gelebiliriz. Saat 05:23 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 12:42 Merkür-Chiron görünümü enerjinizin, özellikle aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde işlemesi anlamına gelir. Kişi, bir yandan geçmişin gölgelerinden sıyrılmak için çaba sarfeder diğer yandan kendi yaralarını tedavi etmek ister. Besleyici, büyütücü, farkındalık geliştirmesinde yardımcı olan bir aşkın kapısını çalmasını arzular. Bu görünüm aslında tedavi edicidir. En azından derinliklerinizde olan biteni daha iyi algılamanızda yardımcıdır. Saat 14:49 Ay-Uranüs görünümü,  kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme,  idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 16:53-26 Temmuz saat 17:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bugününüz dünden güzel, yarınlarınız her dem güzel olsun. Gönlümce sevgilerimle,  

25 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Fakat, tümüyle de taviz vermeyin. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Düşündüğünüz kişi ile görüşmeniz size yarar sağlayacak. Bu nedenle, bu görüşmeyi sağlayacak her kimse, ona ulaşmalısınız. Aile büyüklerinin desteğini de sağlayın.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yönünüzü belirlemeli ve bu yönde size katılımda bulunabilecek kişileri de oyuna dahil etmelisiniz. Tartışmacı kişiler söz konusu olabilir. Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

25 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkında olmasanız da ışıltınızla dikkatleri üstünüze çekiyorsunuz. Romantik tekliflere hazırlıklı olun. Ayrıca çocuklarla ilgilenmek ve zaman geçirmek için de uygun enerjiler var. Güzel ve bir parça pahalı zevkleriniz için harcama yapabilirsiniz. Özellikle akşam eğlencesi için harcama yaparken kontrolü kaçırmamaya dikkat edin.

25 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE moral vermelisiniz. Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa iyileştim diyerek yarıda bırakmayın. Kendinizi şımartın, boşverin!

25 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>