Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğiniz üzüntünün yanında incinmeyi de getiriyor. Bunu bastırmak istemeniz hiç yeterli değil, mutlaka bastırmanız gerekiyor. Takıldığınız noktaları yoğun duygusallık içinde doğru değerlendiremiyorsunuz.

İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alışmış gibi. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda yine de güçlükler çekiyorsunuz. İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek

Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir. Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz.

Toleransın sınırlarını zorladığınız ilişkinizde, tolerans gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi olanaksız gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte arkadaşlıklar açısından keyifli bir dönem başlıyor sizi için. Bulunduğunuz sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın da desteğiyle başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik parlakfikirleri açısından güzel bir dönem olabilir.

26 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:27 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Parasal konularda bir hayli atak davranırsınız. Bir işi veya bir durumu maddi kazanç anlamında ele alarak düşünürsünüz. Eğer bu anlamda doyurmuyorsa, olur yanıtı vermezsiniz. Aşırı bir harcama eğiliminde olabilirsiniz veya paranız yoksa fazlasıyla gergin davranabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Çünkü size göre, dürüst olmayan yaklaşımlar her zaman can sıkıcıdır. Saat 12:20 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün geçtiğimiz 18 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana vermiş olduğunuz kararları veya o günden bu yana yaşanan gelişmeleri gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. İlkdördün zamanlarında ekseriye gerilim ve sabırsızlık vardır. Siz Balıkların bugün gündem maddeniz, parasal ve manevi değerlerinizdir. Güçlü bir kazanma dürtüsüne sahip olursunuz. Yaşamınızı düzgün bir şekilde düzenlemek adına istekliliğiniz yüksektir. Eğer son bir haftadır, kendinizi huzursuz, güvensiz ve çıkmazdaymış gibi hissediyorsanız, gün boyu ya tümüyle içinize kapılır kara kara düşünürsünüz veyahut dışa karşı sert tepkilerde bulunursunuz. Birisi parayla alakalı bir konuda hatırlatmada bulunsa, herhangi bir masraf nedeniyle elinizdekini harcamak zorunda kalsanız veyahut da zayıf noktanız bir şekilde uyarılsa buna tepkiniz sert olabilir. Bugün yapmanız gereken, ne olursa olsun hedefleriniz konusunda kendinizden ve hayattan umudunuzu kesmemek ve sabırlı olmaktır. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde 2 Ocak 2018 tarihindeki Dolunay nasıl bir yol izlemeniz gerektiği hususunda size ışık olabilir, yol gösterebilir.

26 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rasyonel olmakta fayda var. İlişkini toparlamaktan yanaysan elinden geleni yapacaksın ve karşılığını bekleyeceksin.

26 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmelisiniz. Bunun üzerine rahatsızlık yaşadığınız sorunları paylaşmalı ve olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz sizi meşgul edebilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Başladığınız işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili gelişmeler olabilir. Uzaklarda olan sevdiklerinizden haber alabilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hemhem özel yaşamınızda ayrıntılarda gizlenmiş konuları bir cımbızla çekip çıkarmayı başardığınız anda uzun zamandır rahatsızlık duyduğunuz konuları doğru tespitlerinizle ortaya çıkarabilir suçlandığınız haksızlığa uğradığınız alanlarda haklılığınızı ispatlayarak hakimiyeti ele alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise AŞK ta hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

26 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

26 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ayıracağınız bir bütçe anlık alışveriş kaçamaklarını gündeme getirebilir. Dış çevrelerde vealanlarınızda kendinizi ve yapacaklarınızı göstereceksiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün sosyal hayatınızda kavuşum yapması, bir derneğe üye olmanızı gündeme getirebilir. Arkadaş çevrenizde değişim meydana gelebilir. Başka ülkelere taşınanlar olacaktır. Eski bir arkadaşlığınızı ciddi bir gönül ilişkinize dönüştürebilirsiniz. Yaşça büyük birine aşık olabilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>