Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta her şey sizin hakkınızmış gibi düşünüyor ve her şeyi ondan bekliyorsunuz. Onun da şefkate ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir.

Yakın birarkadaşınız sizin ona haksızlık ettiğinizi düşünüyor. İşle ilgili sohbetlerinizde onun özelliklerinden övgüyle söz etmemeniz dikkatinden kaçmıyor. Bu konuda konuşmayıp sizin anlamınızı bekliyor.

Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu etti. Uzun zamandır almayı düşlediğiniz bir büyük şeyi almak için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı bir alış veriş olabilir.

Başkalarını anlama konusunda uzmansınız ama bugünlerde empati yeteneğinize bir şeyler oldu. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iki yakın arkadaşınızın arasında bulabilirsiniz. İkisi de kendince haklı ve diğerinden şikayetçi. Sizden açıkça durumu çözmeniz istenmeyebilir ama yine siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. İkisini de kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olur.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle,hayatından ailevi konulara kadar her şeyin dikkatlice gözden geçirilmesi vaktidir. Aceleyle karar verilmemelidir. Önyargılı düşünülmemeli, geçmiş tecrübeler unutulmamalıdır. Bir teklif alırsak bunu artı ve eksileriyle değerlendirelim. İş hayatında olabilecek yanlış anlamalar daha sonra düzelecektir. Biraz sabırlı olalım. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareketle örtüştüğü için, işler istediğimiz gibi yürümeyebilir. Fikirlerin eyleme hızlı şekilde dönüştüğü bugünlerde ne kadar mantıklı düşünürsek o kadar iyidir. Karşımıza teklif çıkabilir, birileri öneriyle gelebilir,hayatında gelişmeler yaşanabilir. Bunları mercek altına almalıyız. Düşünme zamanıdır. Daha önceden başlanmış işler yürürlüğe konulabilir. Anlamak, dinlemek, araştırmak, bilmek vaktidir. Biliyordum değil, öğreniyorum diyenler kazanır. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farklı uğraşılar edineceksin! Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığını konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Fakat bugün dikkat etmen gereken bir konu daha var. Gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Potansiyelini kullanmak için harika bir gün olabilir. Eğer toplantılar ile boğuşacağın bir gün ise başarılı işler ve konuşmalar yapmak için fırsatın olacak. Özgüven eksikliğine neden olan geçmişte kalan ilişkilerine kafa tutabileceksin. En sevdiklerinden sınanman canını nasıl sıkıyor! Gündemden uzaklaşmak için kendine farklı uğraşlar edinmek isteyebilirsin. Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığın konulara ilgi duyabilir ve eğitim için para biriktirmek isteyebilirsin. Günü daha huzurlu kapatıyorsun.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve duygusal yaşamda yaralarınızı şifalandırabilme şansına ulaşabilirsiniz. Karşılıklı anlayış bugün ilişkilerinize farklı bir yön verebilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Yeteneklerinizi ve zekanızı oldukça parlak şekilde sergileyebilirsiniz. Ancak acele ve telaşınızı kontrol etmeli, gereksiz, abartılı duygusallıktan uzak durmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evliliklerde, anlaşmalarda ve finansal uzlaşmalarda gözden geçirmeler yaşanabilir. Gün boyu sorumlulukları hatırlatan ailevi konular hassasiyetinizi artırabilir. Statünüzü etkileyen imkanlar gelişebilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Bazı haberlerden ve olaylardan etkilenebilirsiniz. Hanım arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenirken karamsarlıktan kaçının. Parasal konulara yönelik gelişmeler olumlu.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>