Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son dönemdeki durgun havanız ilgi çekiyor. Bunun arkasındaki nedeni daha fazla gizli tutamayabilirsiniz. Çok dikkatli olmalısınız. Tavrınız, duygularınızı gizli tutma niyetinizi sekteye uğratabilir.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyebilir.

Hassas bir ilişki ağı içersinde inisiyatifinizi kullanmanız gerekiyor. Bilginiz dışındaki gelişmeler sizi istemediğiniz biçimde şekillendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir.

26 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Perşembe günümüz  Ay-İkizler burcu seyri altında başlıyor ve  saat 05:05 Ay-Merkür arasında mücadeleci görünüm oluşuyor. Bu enerji, sabırsızlığı körükleyici ve hassasiyetin yükselmesini sağlayıcıdır. Bir yandan her türlü anlaşmazlıktan kaçıyoruz bazen de inanmak istediğimiz gibi durumları ele alıyoruz. Bizim sebep olmadığımız durumlarla uğraşabiliriz veya anlayamadığımız, anlamlandırmakta zorlandığımız lafla sözle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bunların doğrusunu eğrisini çok iyi araştırmamız lazım. Saat 14:35-21:45 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Evimiz veya ofiste her zaman yaptığımız alışagelmiş işlere ağırlık verelim. Eğer bazı pürüzler varsa, işler yolunda gitmiyorsa, bunları ele alalım. Bu zaman içinde gelen haberlere dikkat edelim. Söz vermemeye, verilmiş sözümüzü tutmaya da özen gösterelim. Saat 21:45 Ay-Yengeç burcu seyri, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, ailevi değerleriniz ve aşk hayatınızla  alakalı meselelerde daha fazla etkilidir. Duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmede bulunmanızı, iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Yaklaşımlarınızla saygınlık uyandırırsınız. Birlik beraberlik temalarına bir hayli önem verirsiniz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

26 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, unutmuyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz.Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekecek.

26 Mart 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir. Ancak, sunulan şeyler beklediğiniz türde tekliflerden olabilir veya siz onu o hale dönüştürebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

26 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Otorite konumundaki kişilerce desteklenebilir veya bu tür insanlarla görüşme olanağı bulabiliriz. Yenileyici koşullar söz konusu olabilir.

26 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsallık ve rüyalar alanınız ön plana çıkarken, aşk hayatı, flörtler, çocuklarla ilişkiler, sahne, reklamcılık ve işlerinizi tanıtma konusunda fırsatlar elde edeceksiniz. Özellikle ilişkileriniz açısından son derece mutluluk verici bu görünümle hem yeni tekliflere açık olacak hem de devam eden ilişkilerde uyumu daha rahat sağlayabileceksiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bunları etkin biçimde yerine getirmek için, çevre şartlarına uyum sağlamanıza yarayacak yeni yaklaşımlar benimsemek durumunda da kalabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>