Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun beraberliklerin sorguladığı ilişkilerde, ne tarafta yer alacağınızı bilemiyor ve bu tür hesaplaşmaların dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Dostluğa dönüşmüş ilişkileri eleştirilemez bir yere koymak, size bir vefa borcu gibi geliyor.

Bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. Birarkadaşlığını dostluğa dönüştürme çabanız, birkaç gün içinde düş kırıklığına dönüşebilir.

Hiç hesapta olmayan girdiler, küçük de olsalar sizi biraz toparlayacak. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Masraflı projenizi ertelemeniz yararlı olabilir.

Öngörüleriniz her zaman uyarıcı olamayabiliyor. Pek olasılık vermediğiniz basit görünen bir problem büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Hafta sonlarını bu şekilde doldurma çabanızın, çoğu zamanengeliyle çakışmasına bir giyotinin önündeymiş gibi boyun eğiyorsunuz. Bugünlerde, tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi gereksizce dallandırıyorsunuz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi gününe saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde adım atacağız. İş veya özel yaşantımızda insanlara destek oluruz. Rehberlik ederiz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, bir çok meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Başkalarından duyduklarınızla veya onların yönlendirmesiyle karar vermeyiniz. Yanılma riski taşıyoruz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yardım amaçlı sivil toplum örgütleri, uluslararası gönüllülerle proje yürüten kurumlara dâhil olabilirsin. İnsan menfaatleri seni çok zorlamış olabilir, bu yüzden sadece bir süre bu tarz işlerde misyon kazanmak isteyebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişi ile aranızda kıskançlık krizi oluşabilir. Geçmiş konular yeniden gündeme gelirken, keskin cümleler pişmanlık olarak dönebilir. Aman dikkat! Akşama doğru tüm sorumluluklarını erteleyip, dilediğince bir gün geçirmek isteyeceksin. Ancak fiziksel olarak daha hassas bir gündesin. Uzun yürüyüşler yapmak vücudunda ağrı oluşturabilir, kendini çok yormamanı tavsiye ederim.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dönük idealler ve ümitler artıyor. Geçmiş çalışmaların faydasını görmeye başlıyorsunuz. Kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler sayesinde ışıldıyorsunuz. Gerçek mutluluğun keyfini çıkaracaksınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi mutlu eden insanlarla günü geçirme arzunuz yüksek. Huzur arayışınız ailevi konular nedeniyle engellenebilir. Yersiz şüpheye düşüp vesvese yaratmayın. Akşamüstü yeni bir film sizi hoş tutar.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eşyaları değiştirmek ya da yazlıkla ilgili hazırlıklara başlamak için partnerinizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.Hayatın doğal akışına kendinizi bırakarak en doğru kararı vermiş olursunuz. Her şey zamanında ve olması gerektiği gibi hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Aceleci davranmak işlerin daha fazla gecikmesine neden olur. Gereksiz harcamalar için uygun bir günde değilsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 15" R
Ay
Başak
02° 47' 40"
Merkür
Boğa
00° 31' 32"
Venüs
Boğa
20° 30' 14"
Mars
Koç
11° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 53"
Satürn
Balık
17° 49' 32"
Uranüs
Boğa
23° 15' 48"
Neptün
Balık
29° 20' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 48"
Lilith
Başak
25° 05' 40"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>