Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi

Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz. Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor.

Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz. Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı.

Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek. Cazip bir davet sizi bugünlerde kışkırtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eğitim, uzak şehir, ülke, ikili ilişki,ortaklıkları gibi konularda uzun vadeli ve gelişimi merkez alarak düşünmenin önemini vurguluyor. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, sezgileri yükseltici ve şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz konularda zorlukları farklı bir bakış açısıyla ele almanızı sağlar. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, gizli ve kimsenin bilmesini henüz istemediğimiz projeler üzerinde çalışmamız anlamına gelir ki, bunları tam olarak bitirmediğimiz için biraz sıkılırız. Bu görünüm, araştırma, üzerinde çalışma, derinlikli bir şekilde meseleleri gözden geçirmenin işaretçisidir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü sizleri olumlu yönde destekliyor. Hangi konuda olursa olsun verdiğiniz mücadelenin özünde kendinize sahip çıkma arzusu yatmakta. Hani çoğu zaman başkalarının beklentilerini karşılarız, ama kendi beklentilerimizi askıya alırız. İşte bugünkü enerjiniz gönlünüzde olanı gerçekleştirmeniz için size kuvvet aşılıyor. Bekleme diyor, hadi ne yapmak istiyorsan sadece kendin için yap ve güvenle ilerle! Bu sese kulak vermek tabii ki önemli. Ben oldukça derin bir değişim ve dönüşümünden söz ediyorum. Yani isterseniz bugün kendiniz adına düşündüğünüz bir şeyi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor, yeni kaynaklardan faydalanmak istiyorsunuz.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvenilir veya imajı sağlam kişilerden değerli bilgiler edinebileceğiniz günlerdesiniz. Bazı anlaşmalar söz konusu olabilir. Alışılmadık kaynaklardan veya beklenmedik kişilerden gelen maddi destekler söz konusu olabilir bugünlerde.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından yeni şeyler öğrenmek daha kolay olacak. Sezgileriniz de yüksek seyrediyor. Olumlu düşüncelere yer açın.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgiliniz ve siz tam olarak birbirinizi tam olarak anlamıyorsunuz. Her iki tarafta özgürlüğünden ödün vermek istemiyor. Bu arada saygı sınırlarını aşmamalısınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Paraya karşı esnek yaklaşımınız, daha çok işi ve parayı kendinize çekmenize neden olacak. Güçlü arkadaşlarınız size yardım edecek.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz.Yurt dışı kültürler ve bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Zihninizin sınırsızlığını keşfedebilir, hayallerinizin derinliğine dalabilirsiniz. Sezgilerinizin, önsezilerinizin, içgüdülerinizin hassaslaşacağı ve dolayısıyla bu yetilerinizi kullandığınız mecralara açılacağınız bir cumartesi günü deneyimleyebilirsiniz. Balık

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>