Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size doğru yönelen birini kabullenip ilişki yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor. Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız.

İş ilişkilerinizde, ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken şeyler olduğunu düşündüğünüz sorunlarınız var. Bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların gevşekliğinden kaynaklandığına inanıyorsunuz.

Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz. Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen, para elinizden uçup gidiyor.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Çok yoğun tempolu çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde klasik, herkesi memnun eden bir tatmin var. Ama bu ilişkilere biraz kuraldışı baktığınız için siz aynı tatmini paylaşamıyorsunuz. Bugünkü keyifsizliğiniz,başında çalışıyor olmanızdan. Oysa güzel bir hafta sonu planınız vardı. Yeni tanıştırıldığınız biri ile ilgili geleceğinize yönelik düşünceleriniz var. Çok ortak yanlarınız olduğunu düşünüyorsunuz.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Salı günümüz,  bu geçiş etkinliğinde başlarken, maddi anlamda rahatça kararlarımızı uygulayabiliriz. Ancak yine de hesabı bilmekte yarar var. Saat 10:45 olana dek, enerjimiz yüksek. Piyasanın durumuna göre alış-satış, pazarlama, gereksinimlerin karşılanması yönündeki işlerimizi bitirmeliyiz. Saat 10:45-21:58 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, kazanmak adına  ileri atılmakta, ifade etmekte zorlandığımız konularda hassas tepkilerde bulunuruz. Ancak maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Saat 21:58 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, Balıkların ruh dünyası ile  örtüşen bir enerjidir. Huzur, güvenlik, sakinlik getirir. Uzun ömürlü olana yönelmeyi sağlar. Meseleleri enine boyuna düşünürüz.  Güvenilir olanla olmayanı hissederiz. İşimizi sağlama almak isteriz ve ona göre kararlarımızı gözden geçiririz. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konular moralinizi bozabilir veya canınızı sıkabilir, ama moral bozmak veya olumsuz düşünmek yerine olumlu olarak konuları çözebileceğiniz günlerdesiniz. Olaylardan ders çıkartmalı ve yolunuza devam etmelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelen tutulma, biraz sancılı olsa da, uzun vadeli amaçlarınızı ortaya koymanız, en önemli hayallerinizi ve tutkuyla bağlı olduğunuz şeyleri gerçekleştirmeniz için uygun koşulları ortaya çıkartabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Gün içinde sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizi kullanmak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ve işinize yaptığınız yatırımların karşılığını göreceksiniz. Disiplinle yaklaştığınız her konuda uzun vadeli başarı sağlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara para harcayabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda normalin üzerinde bir hareketlilik söz konusu. Bu dönemde telefonunuz ve mailiniz her zamankinden daha çok çalışacak. Arkadaşlarınızla seyahat planı yapabilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. İnternete yönelik projelerinizi hayata geçirmenizin tam zamanı.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>