Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın sürekli bir bekleyiş olmaması gerektiğine inanıyorsunuz. size göre onun da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu bu aşk tahliline borçlu olduğunuzu söylüyorsunuz.

Bugünlerde işleriniz yolunda görünüyor. Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz.

Aile içindeki savurganlıkları frenleyemiyorsunuz. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

Mutlu beraberliğiniz, işlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle bazı sıkıntıların hazırlığı içinde. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü kötü geçirmek için bir sebep göremiyorsunuz. Haklısınız. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün, gün boyu etkilidir. Yeni insanlarla tanışmak, onları yakından izlemek, kendi alanınızı belirleyici düzenlemeler yapmak açısından önemli bir gün. Ayın son çeyrek haline geçtiği böyle bir günde, olayları bilinçli bir şekilde gözden geçirmek yararlıdır. Aileniz, yuvanız ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda içsel sorgulamalar bir hayli artabilir. Bu sorgulamalar aslında sizin bir çok durumu kafanızın içinde oturtabilmeniz yönünde faydalıdır. Ancak insanın bu faydayı anlayabilmesi için öncelikle kendisinin farkında olması gerekir. Çabucak dağılan, bir rüzgara kapılmış gibi hayata küsen kişi nasıl bilinçli düşünebilir ki? Lütfen böyle davranmayınız. Sakin ve mantıklı bir şekilde düşünürseniz, her şeyi halledebilirsiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren konular üzerinde her bir meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, sağlığımıza iyi gelecek, moralimizi yükseltecek yolculuk ve haberlerin göstergesidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven arayışında zirve yapmaya hazır ol! Yıldızların konumları seni her anlamda güçlendiriyor. Eğer bir araştırma firmasında çalışıyor ya da akademisyen isen elde edilen sonuçlar ne kadar emek harcadığını gösterecek. Haftalardır süren yoğunluk, kendini daha da yorgun hissetmene neden olacak. Peş peşe gelişecek olaylarla birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin kendisiyle daha fazla ilgilenmeni istemesi, ciddi konuşmalar yapmana neden olabilir. Kendinden taviz vermeyişin, seni daha güçlü kılacak. Ailede, özellikle kardeşlerine harcamaları konusunda uyarılarda bulunabilirsin.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizle ilgili bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden kendinizi doğru savunsanız bile yanlış anlaşılabilir. Geçmişten beri süregelen dargınlıkları sona erdirmek için bir adım atmanız yeterli olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde işle ilgili farklı fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Daha fazla ön planda olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden sizi yıpratan konular gündeme gelebilir. Mücadele verdiğiniz konularda güzel haberler alabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Fiziksel olarak dış görünüşünüz harika. Ancak ruh halinizi dışa yansıtmak istemiyor, temkinli ve düşünceli olarak konuşmalarınızı özenle seçiyorsunuz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilişkiler, görüşmeler önem kazanıyor, anne veya babanızla görüşebilir, aile toplantılarına katılabilir, yuvanızda huzurlu ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yemek yapmak, evinizle ilgilenmek, dekorasyon yapmak için güzel bir gün olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay nedeniyle bugün ev içi ilişkilerinize adeta farklı bir gözle bakıyorsunuz. İletişimin hem özel hemhayatınızda oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. İki farklı hanede vakit geçirebilir, ev ilearasında mekik dokuyabilirsiniz. Hareketli ve bol tempolu bir gün.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>