Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdikleri kişilerle birliktelikleri yeni olan Başaklar için hoş saatler, beğeniler var. Mutluluktan neredeyse ayakları yerden kesilecek. Uzun süredir birlikteliği olan Başaklar için ise bol kavgalı bir gün.

Gözünüz çok yükseklerde değil ve elde ettiklerinizle yetiniyorsunuz. Bu yüzden kimsenin gözüne girme kaygınız da yok. Siz huzurlu bir çalışma ortamı arıyorsunuz.

Bugünlerde kendinizle ilgili olmayan harcamlar yapmanız muhtemel. Gelirinizle ilgili olarak artış beklentileri bugün de cevap bulamayacak. Sabırlı olmalısınız.

Bugünlerde beklemediğiniz harcamalar sizi bekliyor. Bu yüzden bugün yapacağınız harcamalarda tutumlu olmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların, sizin içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir. Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ailevi yaşam, yuva kurmak, ailenizle iletişim ve geleceğe dönük yatırım konularında faydalı bir kuvvettir. Sağlıklı, verimli şekilde işlerinizi düzenlersiniz. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşum etkisinde birilerine mecburen veya sevginizden dolayı katlanırsınız. Ancak pek de hoşunuza gitmez. Bazen de siz kendinizi dışarıdan uzak tutarsınız. Karışık duygular yaratabilir. Dostlarla konuşmak, soyut çalışmalar, kültürel aktiviteler size iyi gelecektir. Birilerine karşı içten içe sinirlenebilirsiniz. Sakin olalım. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide yarınların önemini vurguluyor. Duygularımız kadar aklımızı ön planda tutarak duruma bakmalıyız. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin doğrultusunda başlangıç adımları atabilirsin. Odaklandığın konularda çalışmalarını en üst seviyeye çıkartacaksın. Bu tempo seni zihnen yorabilir. Ancak alacağın olumlu sonuçları düşünerek kendini daha da motive edeceksin. Öğleden sonranı uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarına ayırabilirsin. Onlarla geçireceğin zaman dilimi, yapacağın sohbet ve öğreneceklerin bazı konulardan ne kadar uzak kaldığını fark ettirecek. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Her ne kadar buradan aşk çıkmaz desen de önümüzdeki günlerde yanılacağını anlayacaksın. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek çıkacağınız gezide oldukça eğleneceksin. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak adına, akşam saatini tamamen kendine ayırabilirsin.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda sorunla devam eden her şeyi bir çırpıda atmak isteyecek ve yaşamınızın ilerleyen günlerinde daha rahat ve ferah bir hayat sürmek için bazı kararlar vermek isteyeceksiniz. Yine bugün yakın dostlarınızdan birisi ile yapacağınız nitelikli sohbetler kendinizi iyi hissetmenize verdiğiniz kararları uygulama noktasında daha cesaretle ilerlemenize neden olacaktır.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kafanızda pek çok düşünce kararsız kalmanıza yol açabilir. Aynı zamanda gizli durumlar, konularla da ilgilenebilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı detaylı biçimde dile getirmek istiyorsunuz. Ancak beklediğiniz etkiyi yaratmaları için sunumlarınızı başka bir güne ertelemeniz daha faydalı olabilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eşinizle iletişim kurmanız zordur. Sizi anlamadığı gibi kıracak davranışlar içinde olabilir. Sizlere önerim sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve zihninizi rahatlatın akışta kalın.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kopuklukları yaşamazsanız yaratıcılığınızı her alanda kullanabilirsiniz. Bugün aldığınız kararlardan daha farklı davranmaya meyilli olacaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri hissettiğiniz huzursuzluk öğlene doğru azalacak. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Ancak, evrakl ve faturalarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aldığınız kararları hemen değiştirmeyin.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 39" R
Ay
Aslan
05° 50' 45" R
Merkür
Koç
27° 49' 59"
Venüs
Boğa
17° 46' 11"
Mars
Koç
10° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 25"
Satürn
Balık
17° 40' 09"
Uranüs
Boğa
23° 08' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 57"
Lilith
Başak
24° 50' 53"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>