Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenen birinin varlığından henüz haberdar değilsiniz. O kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmeler olabilir.

Son derece hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmalısınız.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi çocuklar gibi sevindirecek. Aynı zamanda ihtiyacınızı da gidereceği için yapmanızı gereken önemli bir harcamadan kurtulmuş olacaksınız.

Hemen yakınınızda fark etmeniz gereken pek çok güzel şey var. Gözlerinizi bu güzellikleri görmeniz için dört açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok beğeniliyor, takdir ediliyorsunuz ama nedense bunu görmezden geliyorsunuz. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde yine geçmişe çok daldınız. Duygusalsınız. Bu özelliğiniz sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu da sık sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Oğlak burcu geçişi, Cuma günü boyunca etkilidir. Ailenizde bulunan büyükleriniz, yaşça büyük kişiler, tecrübelerini önemsediğiniz insanlarla temasınız daha yoğundur. Etrafınızda aklı başında, hoşgörülü insanlar olsun istersiniz. Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Ayağımızı bastığımız yeri bilmek, güven içinde yaşamak istiyoruz. Etrafımızdaki haksızlıklar bizi rahatsız ediyor. İçgüdüsel olarak ciddi düşünüyoruz. Yüreğimizin ortasında bir sıkışıklık bazen mecburiyetler yüzünden susmak zorunda kalış bizi bir hayli tedirgin edebilir. Saat 15:21 Ay-Kova burcu seyri başladığında, değişim, yenilenme, özgür olma, sosyal ilişkilerinize önem verme ihtiyacınız yoğunlaşır.  Bunların tümünü arzu etmeniz hakkınızdır. Zaten bu etki altında üzerinizde hiçbir durumun baskı kurmasına izin vermezsiniz. Yenilikler yapmak, şöyle bir kendinizi toparlamak için gerekenleri tespit edersiniz. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız

3 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize,birliklerinize ve ilişkilerinize güvenmeyi bırakmamalısınız. Ancak, yine de bu güveni kaybederseniz, hiç kimsenin bunu hissetmemesinde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İletişimsel konular açısından oldukça olumlu birkaç günlük süreçteyiz. Bugün akşam saatlerinden itibaren ve hafta sonu boyunca, bizi motive edecek veya ilham verecek diyaloglar içerisine girebiliriz. Sözlerimiz istediğimiz yeri bulabilir, ifade yeteneği yüksek. Bu enerjiyi anlaşmalara imza atmak ya da üzerinde uzlaşılması gereken konular varsa uzlaşma sağlamak için kullanabiliriz. Özellikle öğle sonrası saatlerden itibaren bu enerji devreye giriyor. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İletişimden kaynaklı aksaklıklar keyfinizi kaçırmasın. Öğle saatinde kararlar almak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda cüzdanınızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler keyfinizi yerine getirecektir.

3 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok fazla boş zamanınız olacak. Evinizi sevdiğiniz için yemek yapmaya veya evinizde tadilat yapmaya başlayacaksınız. Ama gün içinde yetiştiremeyeceğiniz işlere kalkışmamalısınız.

3 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz odak noktanız olurken, partneriniz ve yakın dostlarınızla keyifli etkinliklere katılabilir, onlarla ilişkilerinizdeki olası sorunları çözümlemek isteyebilirsiniz. İlişkilerde düzenleme zamanındasınız.

3 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirecek. Kafanızda bir sürü fikir olabilir. Bu fikirleri yavaş yavaş hayatınıza sokmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş / Neptün etkileşimi ile de evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek, bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı bir süreç  içinde olacağınıza da işaret etmekte. Ya da partnerinizle birlikte hoş, romantik bir tatil kaçamağı yapabilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

3 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 47' 40"
Ay
Kova
14° 42' 12"
Merkür
Koç
17° 29' 48"
Venüs
Boğa
02° 44' 13"
Mars
Koç
00° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 41' 56"
Uranüs
Boğa
22° 25' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 17"
Lilith
Başak
23° 29' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>