Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı dalgalanmalar gerçekleşecek ve ortaya bazı belirsizlikler çıkabilecek. Bu durumdan çok rahatsızlık duyacaksınız ve bunu önlemek için bazı girişimlerde bulunacaksınız.

İş çevrenizde bugün yeni insanlarla tanışacaksınız ve çok faydalı görüşmeler yapacaksınız. Amirinizin isteği üzerine bugün işlerinizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

Alacaklarınız birikti ve bunları tahsil edemediğiniz sürece buna bağlı olarak borçlarınızda artacak. Bugünde alacaklarınızı tahsil edemeyeceksiniz. Bundan sonra borç verirken biraz daha temkinli davranmalısınız.

Yakınlarda bir sevdiğiniz bugün ciddi bir rahatsızlık geçirecek ve siz işlerinizi yarım bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi duygusal bakımdan çok hassas hissedebileceğiniz bir gün. Bugün partnerinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:28 Ay, burcunuzda ilerlerken, sevgi olgusunu fazlasıyla güçlendiriyor. Birlik-beraberlik arzumuz ön planda. -Her şeye rağmen hayat güzel dememizi sağlıyor. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, hem sezgilerinizi güçlendiriyor hem de maddi-manevi anlamda size güven sunuyor. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Değişiklik, yenilikler hoşunuza gider. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, sabır ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Güvenilir oluşunuz, başkalarının gözünde sizi yüceltir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre kararlar verirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün hedeflerine yönelik çalışmak için ideal bir gün. Uzun zamandır bir sonuca vardırmak istediğin işlerini tamamlayabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, çalışma yerinde bazı tadilatlar yaptırabilir, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin. Bugün sevgiline karşı hayır demek istediğin zamanlarda bunu söylememen ilerde sana sıkıntı yaratacak. Senin de ailen ile ilgili konularda sınırların olduğunu göstermek isteyeceksin. Evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin içe kapanık yapısı, onunla iletişime geçmeni zorlaştırabilir. Bugün aynı zamanda kişisel görünüşün ile ilgili değişiklik yapabilir, saçını kestirmek isteyebilirsin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hassasiyetinizin oldukça fazla olacağı bugün sizlere söylenen her sözün altında başka bir mana arayabilir ve yanlış anlamalar sebebiyle işinizle ilgili ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise yeni bir arayış içinde olmak isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Yarım kalmış işlerinize odaklanmakta, bitirmekte fayda vardır. Kendinizi yorgun ve dağınık hissedebilirsiniz. Belirli bir konuya odaklanmakta zorlanmanız mümkün. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor günlerdesiniz ancak zorlukları dostarınızla birlikte aşacaksınız. Ayak bölgenizdeki şikayetler yüzünden dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı Ay sizin burcunuzda ilerlerken keyfiniz yerinde olacak. İş hayatınızda konuştuklarınız, yanlış ifadeler başınızaaçabilir. Başkalarının hayatı konusunda tutarlısınız amakendi hayatınıza gelince aynı tutarlılığı ve düzeni gösteremeyebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik atılımlarınızda başarılı olabilir, enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret göstermelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 07' 42" R
Ay
Yengeç
29° 35' 58" R
Merkür
Koç
27° 15' 26"
Venüs
Boğa
17° 09' 16"
Mars
Koç
09° 47' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 21"
Satürn
Balık
17° 37' 58"
Uranüs
Boğa
23° 06' 18"
Neptün
Balık
29° 16' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 39"
Chiron
Koç
21° 22' 23"
Lilith
Başak
24° 47' 34"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 13/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>