Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. İlişkinizin başında tahmin ettiğiniz olumsuzlukların yaşanmaması, sizi ona daha da yakınlaştırıyor.

Uyumlu bir çalışma ortamı hayaliniz gerçekleşmiyor. Bu yüzden yarattığınız gerilim, bu uyumsuzluğun nedenlerinden biri olabilir. İş yerinizde yaşanan ufak, tefek problemlerle ilgili görüşmeleriniz olacak. Çözüme uzak değilsiniz.

Alışkanlıklarınız bugün size tatsızlıklar yaşatabilir. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopuyor gibisiniz. Ulaşamadıklarınızla bu denli kavga içinde olmanız, küçük kazanımsızlarınızı da değersizleştirebiliyor.

Aşk hayatınızdaki tatlı yarışları bir sıraya koymanız gerekmiyor. Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelisiniz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Bu mutluluğunuzun nedeni, geçmişte kalan bir iç hesaplaşmanızı artık tamamıyla bitirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu enerji, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, yeni birisiyle tanışmanın göstergesidir. Ayrıca sosyal hayatta güvenilir kişilerle kurulacak bağlantıların işaretçisidir. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Faydalı kişilerle tanışıyorsun! Kırgınlıklarını, aklını kurcalayan soruları düşünmek seni hiçbir yere vardırmayacak. Günün kalitesi kuruntularını da iyice arttırabilir. Duygularını ifade etmekte zorlanmayacağın insanlarla bir arada olmak kendini sana iyi hissettirecek. Kariyer hayatın,bağlantıların önceliğin haline gelecek. Yaptığın işi geliştirmek adına sana faydalı olacak insanlarla çalışabilirsin. Otoriter figürleri konuşmalarınla da etkileyebileceğini söyleyebilirim. Yani eğer zam istemeyi ya da başka bir pozisyona uygun olduğunu düşünüyorsan, bu konuda karar veren insanları, ikna etme olasılığın daha yüksek diyebilirim. Akşam saatlerinde sevgilinin ya da eşinin yapacağı sürprize hazır ol! Gerçekten ama gerçekten çok şaşıracaksın!

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyimser olmaya çalışmaktan vazgeçmeyin. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmemesi moralinizi bozmasın. Yakında çalışmalarınızın sonucunu alacaksınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz. Çıkmayı düşündüğünüz yolculukları planlayabilirsiniz. Yurtdışından gelen misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebileceğiniz konular var. Yaşadığınız olaylarda sezgileriniz sayesinde bütünü görmek sizin için daha kolay olabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım ve alım satım konularında dikkat çekici bir gün olabilir. Duygusal açıdan derin hassasiyetler gündeme gelebilir, gerilim ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğasında huzur, barış, refah olan, teslimiyetten hoşlanan, kavgadan kaçınan Balıklar için bugün pozitif düşünmek önemli. Ani ve öngöremediğiniz olaylar gelişse de kendiliğinden gelişen olumlu koşullar sizi rahatlatacaktır.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, yılın son günü sizi ani bir seyahate çıkarabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmelere açıksınız. Akademik ve eğitsel konularla ilgili bugün pek çok araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uçakta tanışacağınız birisine karşı ilgi duyabilirsiniz. Aranızda zamanla tutkulu bir ilişki doğabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcu arkadaşlarınla keyifle geçireceğiniz bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor. Kariyerinizdeki gelişmeler sizi oldukça mutlu etti. Artık yeni seneye keyifle girmeye hazırsınız. Yeni yılda belki başka bir şirkette, belki başka bir pozisyonda belki de başka bir işle uğraşıyor olacaksınız. Hala kafanızın karışık olduğu konular var. En iyisi bugünlük onları da unutmak.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>