Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki beklentileriniz istediğiniz yönde gelişmiyor olabilir fakat sevgilinizle güzel ve olgun bir ilişkinizin olduğunu unutmamanız gerekir.

İş hayatınızda küçük olumsuzluklara çok çabuk sinirleniyorsunuz ve gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Bu gidişle arkadaşlarınızı üzebilir ve bazı tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün ailenizle ilgili bir takım harcamalarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu harcamalar para durumunuzu fazla etkileyecek yönde olmayacak.

Son günlerde aşırı kilo almaya başladınız. Beslenmenize biraz daha dikkat etmelisiniz yoksa istenmeyen bir sağlık sorunuyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin başlayabilirsiniz. Fakat alacağınız güzel haberler ve karşılaşacağınız olumlu gelişmelerle ilerleyen saatlerde sizi mutlu edecektir. Özellikle akşam saatlerinde gireceğiniz ortamlar ve tanışacağınız yeni insanlar sizi mutlu edecek. Bugün yeni dostluğun temellerini atmak için fırsat bulabilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşkta sahiplenici ve koruyucu davranmanın, uyumlu, merhametli, duyarlı olmanın işaretçisi bu dönem, romantik paylaşımların da göstergesidir. Yüreğimizin kapılarını sevgiye, sevgiliye açık tutmak bu sürecin genel ifadesidir. Rahatlık ve güven duygusu son derece kıymetli olup, bunu bize vermeyen bir kişiyi yanımıza yanaştırmayız. Yeme-içme, aile işleri, emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim. Kardeşlerimizle ilişkimize önem verilir, her gittiğimiz yer bize evimiz gibi gelir. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken kendini hesap işlerinde bulabilirsin. Alacakların ve borçlar arasında bir plan yapmanda fayda var.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik sorumluluklarınız ya da çalışma ortamınızla ilgili güzel gelişmeler oluşabilir.Harcamalara dikkat!

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzaktaki bir olayla ilgili mücadelenizi ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Değişik konulara yönelebilirsiniz. Duygusal değişkenleriniz çok olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda ışığınızı ve kendinizi daha fazla gösterecek, aşk ve sevgi enerjisi yayarak, flörtlere ve tekliflere açık olacaksınız. Devam eden ilişkilerde romantik bir gün geçirebilir, tatil planı yapabilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde olası problemlerin geçici olduğunu bilerek mora ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya devam etmelisiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. Romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayacak.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Venüs sizi bu dönemde evcimen yapacak. Çocuğunuz ve partnerinize aşırı ilgi ve sevgi gösterirsiniz. Onlardan da sevginize karşılık bulursunuz. Ayrıca ilgilendiğiniz hobiyle haşır neşir olun. Yaratıcılığınızın tavan yaptığı bir dönem. Şiir yazmak, romantik takılmak, geçmişi canlandırmak keyifli temalar arasında yer alır.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>