Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2011, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin olmanıza rağmen, bu ilişkiyi başlatmak için yerinden oynatacağınız taşları tekrar yerlerine koyamayacağınızı biliyorsunuz.

Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor.

Açık olmanızda yarar var. Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir.

İnsanların erdemlerinizi görmesi için hayli zaman geçmesi gerekiyor. Çünkü yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz üçlü ilişki çevrenizde merak konusu olabilir. Her gördüğünüzde içinizi ferahlatan biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz.

5 Kasım 2011, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar cumartesi gününe burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Saat 10:04 boşluk etkisi başlamadan önce yerine getirilmesi gereken işleri halletmekte yarar var.  Boşluk etkisi erken bir saate denk geldiği için doğal olarak zaman yeterli değil diye düşünebilirsiniz. Ancak karar verme anlamında bir durum içindeyseniz veya verdiğiniz karardan geri dönmeyi düşünürseniz bekleyiniz ve tekrar gözden geçiriniz. Eminim ki, faydası dokunur.

5 Kasım 2011, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz.

6 Ekim 2011, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

5 Kasım 2011, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde talih size gülümsemeye başladı. İstedikleriniz gerçekleştikçe içiniz huzur doluyor. Uzun zamandan beri böyle bir yaşam tarzı halay ediyordunuz. Kötü günlerin geride kaldığına inanmalısınz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partnerinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Etrafınızdakilere anlaşmazlıklarında arabuluculuk yapabilirsiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 51' 07" R
Ay
Boğa
15° 17' 55" R
Merkür
Koç
21° 45' 14"
Venüs
Boğa
10° 26' 06"
Mars
Koç
05° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 09"
Satürn
Balık
17° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 47' 17"
Neptün
Balık
29° 07' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 04' 58"
Lilith
Başak
24° 11' 14"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>