Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var. Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcundaki ilerlemesini devam ettiriyor. Saat 18:10 itibariyle Ay'ın boşluğa girmesiyle attığınız mesajlar askıda kalmış olabilir. Tekrar kontrol etmenizde fayda var. Saat 01:45'te Boğa burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay kardeş, akraba ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Küslerin barışabileceği bir dönem olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyacakların seni epey şaşırtacak!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bugün ikili ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Evliliği hakkında senden tavsiye almak isteyen bir arkadaşının tepkilerine maruz kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Kalbinde adeta kelebeklerin uçtuğunu hissedeceksin. Diğer yandan bugün duyacağın bazı fısıltılar seni şaşkına çevirebilir. Duydukların seni oldukça derinden etkiliyor. Karşı atağa geçmeyip, o kişiye politik davranabilir ve huyuna gidebilirsin. Her zaman ki gibi içine atacağına eminim. Pazar akşamını açık havada arkadaşlarınla yapacağın yürüyüş ile taçlandırabilirsin. Ne dersin?

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Teknolojik aletlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizi kolaylaştıracak pratik davranışlarınız size zaman kazandırabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Kısa ziyaretler ve görüşmeler açısından güzel bir gün olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerle daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizi yerine getirecek haberler gününüzü aydınlatabilir aşk ilişkilerinizde sorunların konuşularak çözülebilecek düzeyde olduğunu görebilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; yeni eğitimler, yolculuklar ve anlaşmalar önüne fırsatlar çıkarabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerde var olan sorunları çözmek için uygun bir zaman olabilir. Yarım kalan veya seni endişelendiren sözleşmelerin, anlaşmaların tekrar gözden geçirilmesi gerekebilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay'da çevre değişikliği yapma, taşınma veya seyahat etme imkanları gelişiyor. Süreç hızlı biçimde ilerliyor. Akşamüstü ailevi hassasiyetler, yaşlı akrabalarla ilgili gelişmeler olası.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Sanatçı kimliğiniz ön plana çıkacak. Yeteneklerinizi keşfettikçe kendiniz de şaşıracaksınız. Sıra dışı konulara merak duyarsınız. Kardeş ve komşularla ilişkilerde köklü değişimler meydana gelir. Aniden ev alabilir ya da satabilirsiniz. Uzaklara taşınabilirsiniz. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 45" R
Ay
Aslan
27° 44' 13"
Merkür
Koç
29° 59' 45"
Venüs
Boğa
19° 58' 58"
Mars
Koç
11° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 53"
Satürn
Balık
17° 47' 47"
Uranüs
Boğa
23° 14' 19"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 31"
Lilith
Başak
25° 02' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>