Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın burcunuza yaptığı rahat açı, sosyal yaşantınızda hareketlenme getiriyor. Sevilmeye, beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. Aşkta hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İlişkilerin önemli olduğu bir gündesiniz. Birçok konuda yeni kararlar alabilir bunları başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yorucu olabilir. Kendinize çok güvenseniz de öğleden sonra kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da yanlış anlamalardan yakınabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni uğraşlar var.

Bugün Boğa burcundaki gezegen diziliminin etkilerini özellikle maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Boğadaki gezegenler özellikle gün başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir.

Sağlığınız ve belki de çalışma şartlarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sabah saatlerinde duygusal çatışmalar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulmanız mümkün. Çevrenizle ilişkileriniz ön planda olabilir, eğitim konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü güçlendirmek için doğal yollardan yararlanmak bugün sizin için çok rahatlatıcı olabilir. Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. İçinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar cumartesi günümüz sizler açısından gayet olumlu bir geçişin işaretçisidir. Venüs, 5 Nisan saat 23:31-3 Mayıs saat 04:21 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek. Yılın olumlu  enerji dönemidir.  Sevgiye, şefkate, merhamete ihtiyacımız vardır. Negatif insanlar pek gözümüze gözükmesin isteyeceğiz. Bu enerji, Nisan ayının zorlukları, fırtınaları, karışıklıklarında koruyucu bir aşı anlamına geliyor. Hani sert rüzgarlar esiyor belki ancak biz bunların arasından aşabileceğiz. İnancımız, o güzelim niyetlerimiz bize siper olacaktır. Hem rahatlatıcı, hem huzurlandırıcı hem de vizyon sahibi olabilmeniz için sizi destekleyici olarak görüyorum. Venüs yüceldiği bir burçta ve Neptün  de yönettiği bir burçta olduğundan geçmişe dönük meselelerin ele alınmasında da yararlı olacağını bilmenizi istiyorum. İnsan o kadar aşamalardan geçiyor ki, bazen hakikaten bunalıyor. Hayatı ve kimseyi yargılamak istemediği halde çaresiz ve hiç hesap etmediği durumlarla karşılaşıyor. İşte Venüs geçişi ve 12 Nisan tarihinde Neptün ile kavuşumu, hayallerin, ideallerin, iç gözlem yoluyla kendinize yol alışın belirticidir. Bugüne dek yaşananları güçlenen maneviyatınızla farklı bir pencereden gözlemlemenizde size yardımcıdır. Aşkın saf halini, sevmenin güzelliğini, inanmanın kuvvetini ruhunuzda hissetmenizi sağlarken, size özel yeteneklerinizi şifa ve bilgelik anlamında insanlara sunmanızda rehberlik edicidir. Maneviyatı güçlendiricidir.  Nelere dikkat ederiz. Seçimlerimize bir bakarız, öyle olur olmadık işlere kalkışmayız, inancımızı kaybetmeden güzelliklerin hakkımız olduğunu düşünerek hayata sarılırız. Saat 17:54-6 Nisan 00:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Güneşinin ışıkları aydınlatsın yüreğimizi Yarın yeni bir gün silecektir kederlerimizi Bu Güneşin altında doğan biz insanlar El ele vererek, büyütebiliriz sevgiyi…….   Kalben en olumlu his ve niyetimle sizleri kucaklıyorum. Bütün güzellikler sizlerden yana olsun.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi, sizin için oldukça önemli. Bugün, görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alış verişleri içinde olacaksınız. Girişimci yapınızın çevresel koşullarla da uygun olması açısından, adımlarınızı dikkatli ve mantıklı atıyorsunuz.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüze daha fazla önem vereceğiniz, imaj yenilemek isteyebileceğiniz üç haftalık süreçtesiniz. Venüs'ün desteğiyle cazibeniz artıyor. Maddi konular da gündemde. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Huzursuzlukları fazla abartmayın.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>