Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde şanssız bir gündesiniz. Bugün partnerinizle aranızda çıkacak bir tartışma yüzünden moraliniz bit hayli bozulacak. Hiç suçunuz olmadığı halde parnerinizin tenkitleri, aşırı asabi tavırları ile karşılaşacaksınız.

İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız ataklarla, uygulanamayacak projelerle ters yöne gidebilir.

Alacaklarınızı tahsil edemediniz. Bu yüzden borçlu olduğunuz kişilere borcunuzu ödeyemiyorsunuz.

Parasal konular yanlış kararlar alıyorsunuz. Alacaklarınızın takibi konusunda çok esneksiniz. Bu yüzden kendi borçlarınızı ödemede güçlükler çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor. Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:15 Venüs-Pluto kavuşum etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. İlişkiniz, maddi paylaşımlarınız, ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda kendinizi güçlü hissetmenizi sağlar.  Acele etmeden, kendinizden emin, yapacaklarınızdan şüpheniz olmadan kararlı bir şekilde ilerlemek için bu kavuşum size destektir. Başarılı olmak, hedefine varmak, irade gücünüzle her türlü engelin üstesinden gelmek için sadece istemeniz yeterli. Eğer kendinizden emin olursanız, biliniz ki, elinizden kaçan kurtulmaz. Başarılarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. İleriye doğru hamlede bulunmak, kendiniz için doğru bir karar vermek, gelişmek büyümek, köklenmek için bu enerji büyük bir fırsattır. Saat 08:01 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 09:52 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 10:21 Ay-Mars görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Ters giden durumları kontrol altına alabilir, kendinize faydalı olacak şekilde yönlendirebilirsiniz. Saat 17:39 Ay-Merkür kavuşumu size kuvvet veriyor. Hani şu sizi bağlayan meseleler var ya, onları ciddi biçimde ele alarak düzenlemelerde bulunmanız için kuvvet sunuyor. Bunları lütfen gözden geçiriniz. Saat 17:54-7 Şubat saat 07:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda net olarak konuşmak kolay değil. Sabırlı olacağız. Saat 18:39 Güneş-Uranüs olumlu görünümü soğukkanlılığınızla,  elden geldiğince bir şeyleri anlamaya gayret ettiğinizi ancak çoğu zaman kafanızı kurcalayan meseleleri çözümlemekte zorlandığınızı gösteriyor. Fakat bir faydası var. Yakın ilişkilerinizi, kurduğunuz bağlantıları, insanları farklı bir gözle görmeye başladınız. Başkalarının yeri geldiğinde nasıl da kendi çıkarları için sizi devre dışı bıraktıklarını artık biliyorsunuz. Bu görünüm böyle ruhsal durumlara yol açsa da, geriye çekilip bol bol çalışmanıza, değişik bilgiler öğrenmenize de yardımcıdır. Hatta size farklı bir uğraşıdan para kazanmanızda, dostluklar kurmanızda destek verebilir. Saat 20:45 Merkür-Jüpiter görünümü, bir ilişkiden, ortaklıktan ne beklediğimizi, kriterlerimizi, değerlerimizi, fikirlerimizi gözden geçirmenin öneminin vurguluyor. Aynı yolun yolcuları mıyız? Bu çok önemli. Aklımızı başımıza alıp düşünmeliyiz. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne şekilde olursa olsun bu süreçte gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinize koşarken eski dostlarınızı arkanızda bırakırsınız. Şimdi yeni arkadaşlar ve yeni gruplar zamanıdır. Dinsel, politik ya da yaptığınız işle ilgili herhangi bir grubun içinde daha çok olacak ve zaman içinde o grupta liderliği üstlenecek duruma geleceksiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, işiniz veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerle ilgili problemler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı kısıtlamalar getiriyor. Sevdiklerinizin durumu ile daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Balıklar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayı da bırakın.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızda ve sosyal çevrelerde alacağınız bir teklif sizi son derece mutlu edebilir. İnsanların beğenisini fazlasıyla üzerinizde hissedeceksiniz. Bir yandan da karşı taraftan alacağınız teklifle ayaklarınız yerden kesilebilir.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi iç dünyanızdaki devinimler, tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir. Bu yüzden, insanlardan uzaklaşma, eve kapanma ve kendi içinize dönme eğilimleri gösterebilirsiniz. Eğer içinizde anlayamadığınız duygular varsa, onları tanımlamak için bugünü kullanabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>