Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile nedensiz tartışmalar yaşayacaksınız. Onun özel yaşamına, zevklerine fazlaca müdahaleci bir tavır içindesiniz. Bu da ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde ilişkiniz kısa bir zaman içinde sona erecektir.

Bugün bazı ani gelişmeler sizi işinizle ilgili endişelere sürükleyebilir. Bu yüzden bazı kararlar alabilirsiniz. Bugün bazı kimselerleile ilgili konularda görüşmek zorunda kalabilirsiniz.

Parasal açıdan şanslı bir gündesiniz. Ailenizden birileri size maddi olarak destek olacak. Bu maddi kaynağı akıllıca kullanmalı, tasarruf etmeyi bilmelisiniz.

Geçmişe karşı büyük bir bağınız var. Yaşadığınız olayların , ilişkilerin etkisini üzerinizden bir türlü atamıyorsunuz. Bu da zaman zaman şu an ki ilişkilerinizi etkiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve heyecanlı olacaksınız. Olaylar ve insanlar sanki hep üzerinize geliyormuş gibi bir duyguya kapılacaksınız. Kişisel sorunlarınıza ailenizin her bireyini karıştırmanız sizi böyle bir çıkmaza soktu. Ancak olayları dışarıdan tarafsız izleyen birinin öğütleri ile bu ruh halinden kurtulacaksınız.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, içimizde saklı olanları kimse bilmez, anlamaz ama biz yine de ayakta durmaya çalışırız. Bu görünüm de bunun işaretçisidir. Kendi dünyamıza çekilip mutluluk yaratırız. Tarafsız, iyi niyetli kişiler olarak, anlaşılmadığımızı düşünürüz. Oysaki bizim arzumuz maddi-manevi rahatlamak, özgür olmaktır. Bütün bunlara rağmen, yine de sevdiklerimize yardımcı olmayı düşünürüz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu saat diliminde, problemlere çözüm bulmada iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre, sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konularında yapacağın açıklamalar birilerinin canını sıkabilir. Düşünmeden konuşmamalı ve sözlerini tutmalısın.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yolunda girmeyen sorunları büyütmemekte fayda var. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümü geliştirmelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çatışmalar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Duygusal konularda hassaslaşabilirsiniz. Güçlü kişilerden alacağınız destekler sizi biraz rahatlatabilir. Ani kararlar almayın.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınız pek önemli işlerle uğraşmak istemezken, geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuşmalar canınızı sıkmasın. Bu aralar her şeye takılıyorsunuz.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra Ay’ın Kova burcuna geçmesiyle bilinç altınızdakileri rahatça ifade edebileceksiniz. Yaratıcı ilhama açık bir enerjiyi üzerinizde hissedersiniz. Gününüzü, kimsenin kölesi olmadan kendi özgür ruhunuzu beslemek için değerlendirin. Kapalı gruplarla yapacağınız etkileşim, sizi farklı bir alana taşır. Buradaki enerjileri çakralarınızı dengelemek için kullanın. Balık

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>