Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişken fikirler duygusal yaşamınızı besleyebilir. Kuraldışı etkilenişimler içindeyken, aşkı yine de belli kurallar çerçevesinde tarif etmeniz, aşka yakışan bir çelişki olarak kabul edilebilir.

İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. İşle alakasız kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartmamalı.

Geliriniz çok yönlü girişimciliğinizle belli bir standardın altına düşmüyor. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüze hedef olarak koyduğunuz standart, isteğiniz dışında birçok koşula bağlı.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız, son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın alıcı yönünün gelişmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durmamız iyi olacaktır. Hesabınızı iyi bilmekte yarar var. Bütçemiz çerçevesinde hareket edelim. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişinde, dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Akrep burcunda ilerleyen Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dağılmadan ilerlemenizi sağlar. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, tam olarak gücümüzün yükselmesi halidir. Ne istediğimizi biliriz ve ona göre hareket ederiz. Kontrolümüzü kaybetmeyiz ve inandıklarımızdan da vazgeçmeyiz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak birikimlerin için aileden fikir alman gerekebilir. Yapacağın yatırımları iyi hesaplayarak programına almalısın.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatmin edilmiş bir gereksinim, artık o davranışın motive edicisi değildir. Motivasyonunuzu koruyun. Bugün senin için harika bir gün.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaarkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Ticari konularda hırs yaptığınız konular olabilir. Olaylara daha geniş açıdan bakmanızda fayda var.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular,ve para konularında birlikte çalıştığınız veyayaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizde biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Küçük bir kıvılcımın beklenmedik bir yangına dönüşmemesine dikkat etmelisiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tamamlamak istediğiniz işler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş ortamınızda kendinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken gündelik hayatta neşeniz bol olur. Mesai arkadaşlarınızla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Kalp sağlığınızı kontrol ettirmek de iyi bir fikir olabilir. Yeni birdüzenine geçmek için de kolları sıvayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak da yapılacaklar listenizde olun.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 11' 46" R
Ay
Akrep
10° 21' 13" R
Merkür
Boğa
08° 18' 17"
Venüs
Boğa
27° 27' 21"
Mars
Koç
16° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 53"
Satürn
Balık
18° 11' 40"
Uranüs
Boğa
23° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 28' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 13"
Chiron
Koç
21° 47' 40"
Lilith
Başak
25° 43' 16"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 21/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>