Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için sürprizlerle dolu bir gün geçecek. Sevdiğiniz insan size karşı daha sıcak ve yakın olmaya çalışacak. İç dünyanızdaki gerilimleri siz ona yansıtmasanız da o bu gerilimlerin farkında ve elinden geldiğince sizi sakinleştirmeye çalışıyor. Birlikte olduğunuz zamanlar çılgın duygular yerine sakin , sıcacık bir duygu seli içerisinde özel anlar yaşıyorsunuz. Yakın bir arkadaşınız size bazı konularda sevindirici haberler getirecek. Bir arkadaşınızdan özel bir armağan alacaksınız.

İşinizde sakin huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içerisindesiniz. Zaman buldukça onlarla sportif faaliyetlerde bulunupstresini üzerinizden atabiliyorsunuz. İkili ilişkilerde bazı çekingen davranışlarınız olsa da ne yaptığınızı bilen kararlı halinizle karşınızdakilere güven veriyorsunuz.

Parasal konularda bazı beklentiler içerisindesiniz. Bu beklentilerinizin büyük bir bölümünü miras gibi konular içeriyor. Bu konularda olumlu gelişmeler duydukça gelecek için yeni planlar yapıyorsunuz ve savurgan olmamaya özen gösteriyorsunuz.

Çevrenizde gelişen olaylardan fazla etkilenip, iç dünyanıza kapanırsanız. Bir zaman sonra sevdiğiniz insanda sizden uzaklaşır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir. Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Salı günümüzü, saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde karşılıyoruz. Finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 08:00 Ay-Akrep burcunda ilerlediğinde güç olgusu sizin için önemlidir. Başarılı ve maddi açıdan sizi memnun edecek şekilde düşünürsünüz. Hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığını yaşadığınız tecrübeler size öğretti. Onun için, her adımı, her insanı, her kararı derinlikli düşünerek ele alırsınız. Bu enerji size kuvvet verici ve gün boyu destekleyicidir. Saat 21:24 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Şu aralar çevre, eğitim,girişimleri, yakın akrabalarınız ve parasal konularda güven içinde yaşama arzunuz bir hayli önemliyse, bu görünüm güçlendiricidir. Değerli bulduğunuz, size huzur veren her şeyi özlersiniz. Özellikle eski günleri, aileniz, düzeninizi yeniden kuvvetlendirme arzunuz yükselir. Bu görünüm size destektir. Hayatın zorluklarına dayanabilme ve ayakta kalabilme gücü verir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin için büyük adımlar atacağın bir gündesin. İş bağlantıları kurabileceğin insanlarla tanışabilirsin.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev aile ile ilgili konularda bazı destekler görmek isteyebileceksiniz. Kardeş, yakın arkadaş dostlarınıza finansal yardımlarda bulunabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Balıklar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanıyorsunuz.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkili arkadaşlarınızhayatınızda sizinle güç birliği içine girebilirler. İhtiyaç duyduğunuz gücü onlardan alabilirsiniz. Aynı zamanda beraber etkin bir şekilde önemli işlerin üzerine düşebilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz. Yurt dışı kültürler ve bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Gizemlere, okültizm veya astroloji gibi konulara merak oluşabilir. Zekanız işlek ve yeniliklere açık, yeni deneyimler yaşamaya hazır olabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerdeki artış nedeniyle sinirsel gerginlikler olabilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 16" R
Ay
Aslan
06° 37' 16" R
Merkür
Koç
27° 54' 21"
Venüs
Boğa
17° 50' 48"
Mars
Koç
10° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 18"
Satürn
Balık
17° 40' 25"
Uranüs
Boğa
23° 08' 16"
Neptün
Balık
29° 17' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 08"
Lilith
Başak
24° 51' 18"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>