Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor.

Parlak zekanız kendini her konuda ortaya koyuyor. Sürekli kanıtlamaya çalıştığınız şeyler sizi moral yorgunluğuna götürebilir. Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirlerin uzun vadeye ihtiyacı olacak.

Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde. Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz.

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Bu bağlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler. Bazı kuşkularınızın ortadan kalkması ve yeni umutlara yönelmeniz için elverişli bir gün. Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında yeni haftanın ilk gününe adım atıyoruz.  Derinlemesine düşüneceğiz ve bir hayli arzulu, tutkulu olacağız. Çevremizde bulunan kişilerin bizi dinlemesini,  isteklerimizi kabul etmelerini bekleyeceğiz. Girişimde bulunduğumuz işlerin olumlu sonuçlanmasını arzulayacağız.  Eğer çalışma hayatımız veya sağlığımızla ilgili konularda gelişmeler umduğumuz gibi gitmezse,  canımız bir hayli sıkılır ve tepkide bulunabiliriz. Saat 05:42 Merkür-Uranüs zorlayıcı görünümün etkisi altında, bir yandan aşk hayatımızı, yapmak istediklerimizi,durumumuzu, sorumluluklarımızı, varsa çocuklarımızla alakalı meseleleri ciddi anlamda düşünüyoruz. Çünkü temeli sağlam olanı, doyurucu ve güvenilir olanı yaşantımıza dahil etmekten yanayız. Diğer yandan tam olarak özgür değiliz. Çünkü borçlarımız, ilişkimizdeki tutarsızlıklar, başkalarına bağımlı yaşıyor olmamız istediğimiz radikal değişimlerin önüne engel koyuyor. Hedefimize varabilmek için, önce ayağımıza dolanan zincirlerden kurtulmamız gerekiyor. Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, hedeflerinize odaklanmanın işaretçisidir. Güçlü olmak ve gücünüzü kanıtlamaktan hoşlanırsınız. Araştırırsınız, soruşturursunuz ve bir şeyi tam olarak derinlikli ele almadan kimseye güvenmezsiniz. Saat 14:20 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır.  Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Varsın çetin olsun YOLUMUZ hatta engellerle dolu NE ÇIKAR? Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özelliklekonularında ilerleme ve terfi görülür. Geçmiş yıllarda da yaptığınız her tür iyiliğin karşılığını alma zamanıdır. Bu süreçte yakınınızda olan herkesten güçlü destek ve yardımlar alırsınız. İletişim, haberleşme ve önemli konuşmalar her anlamda ve her konuda ön plandadır.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın ilk günlerinde yapılması gereken işlere odaklanıyorsunuz. Planlı, çalışkan ve organize olmanın faydasını göreceğiniz günlerdesiniz, ama riskli işlerden, önemsenmesi gereken imzalar atmaktan ya da risk almaktan özellikle kaçınmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

hayatınızda bugünden itibaren iyileşmeler olacak. Kapalı kapılar bugün itibariyle açılıyor. Çevrenizde neler olup bittiği ile ilgili esnek olmalısınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ruhsal ve dokunsal ihtiyaçlarınızı partnerinize daha net bir şekilde ifade edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizi iyileştirmek için fırsatlarınız olacak. Aile büyüklerinizden yoğun destek görebilirsiniz. 18.00 sonrasında etkinlik ve davetlerde yer alabileceğiniz, keyifli bir enerji sözkonusu.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda tutkularınızla hareket etmeniz bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Borsa veya spekülasyona dayalı işleriniz varsa dikkatli olun. Çevrenizle paylaşımlarınızı artırın.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve sabırsız olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Olaylardan kolay etkilenebilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Parasal konularda daha tedbirli harcamalar yapmanız gerekiyor. Maddi ihtiyacınız artıyor.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>