Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz aşkı doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Bedeli ne olursa olsun sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Bu yüzden karşınıza çıkan insanların konumları ile ilgilenmiyor, içinizdeki ateşi yakacak birisi olsun istiyorsunuz. Mümkün olduğunca çevrenizdeki insanlara karşı duygularınızı anlatma konusunda ketum davranıyorsunuz. Oysa onların iç dünyalarına girecek kadar onlarla iyi iletişim kuruyor,iyi bir dinleyici olarak onların her sırrını size anlatmalarına zemin hazırlıyorsunuz.

Bugün içinizdeki girişim yapma isteğiniz daha da artacak. Yeteneklisiniz ve hep aynı konular üzerinde çalışmak zaman zaman sizi sıkıyor. Monotonluktan hoşlanmıyorsunuz. Devamlı bir hareket halindesiniz. Bugün arkadaşlarınıza kafanızdaki projelerden bahsedebilir ve onların bu konulardaki düşüncelerini dinleyebilirsiniz ama sonunda siz kendinizce mantıklı olanı yapacaksınız.

Gelir durumunuz iyi ama harcamalarınızda fazla. Biraz daha tutumlu olup para biriktirebilirseniz istediğiniz şeylere daha kolay kavuşursunuz.

Yaşamdan beklentileriniz fazla. Hep geleceğe yönelmek yerine. Bugün elde ettiklerinizle de mutlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor. Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz  saat 00:32 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Gün boyu ilişkinizi ve bu ilişkinin yaşamınızdaki önemini düşünebilirsiniz. Böyle günlerde ne olursa olsun, içe kapanmayınız. Bırakın hayat kendi akışında ilerlesin. Ay-Aslan günlerinde yaratıcı gücümüz yüksektir. Bir işi farklı bir yolla sunabiliriz. Kendimize özen gösterebiliriz. Hayatı olumsuz değil, olumlu bir açıdan ele alabiliriz. En azında almayı deneyebiliriz. Dışa karşı  güçlü görünmek değil, önce siz kendinize güzel görünmeye çalışınız. Birilerinin sizi alkışlamasını beklemeyiniz. Kendinizi siz şımartınız. Sorunlar gözünüzü korkutmasın. Çünkü onları yenebilecek güç içinizde mevcut. Kim ne derse desin, hayatınızın merkezi sizsiniz. Kendinizi üzecek kişilere değil, sizin kıymetinizi bilecek kişilere yöneliniz. Çünkü sizden başka bir tane daha yok. Saat 09:50 Ay-Mars görünümü, kendinizi istediğiniz tarzda ve kuvvette ifade edememenin sıkıntısıdır. Bir şeyler yapmak, söylemek, ilerlemek, amacınıza ulaşmak istersiniz. Ancak önünüzde duran engellerle baş edebilmenin zor olduğunu düşünürsünüz. Oysaki bu engelleri güce dönüştürecek zeka, çalışkanlık ve analiz gücüne sahip bir burçsunuz. Asla yılgınlık göstermeyiniz. Benim hedefim bu ve ben bu hedefe varabilecek, onu elde edebilecek kişiyim demeniz kafidir. Güven duygusu çok önemli. Maddi konularda ben biraz dikkat etmeniz tavsiye ediyorum.  Ailevi ilişkilerde de sakin olursak bu saatlerde daha rahat ederiz. Bu görünüm, geçtiğimiz 22 Mart tarihi ve civarı günlerde yaşanan gelişmelere, verilen kararlara tekrar bir bakmamızı sağlıyor. Günün şanslı gelişmeleri sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Hafızanız her konuda size yardım ederken, analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sır saklama eğilimindesiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızı, birlikte çalıştığınız kişileri veya komşularınızı daha iyi tanımanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Grup aktivitelerine ve ekip çalışmalarına uyumlu yapınız özgüveninize de iyi gelebilir. Özel yaşamınız destekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi dünya ile maneviyat arasında köprü kurabilir ve içsel huzurunuzu arttırmaya çalışırsınız. Olumsuz durumlardan ve kişilerden adeta görünmeyen bir el tarafından korunmaya alınmış gibi olursunuz. Bilinçaltınız ile yılların hesaplaşması ortaya çıkarak geçmişe dair psikolojik sorunlarınızı halletme yolunda çalışmalara itebilir.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça kararlı olacağınız bir gün. Bazı kararlar alacaksınız. Bu kararlarınız size biraz özgüven katacak.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

12 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, isteksizliğiniz yoğun olabilir. İşler bu kadar hızlıyken, sizin isteksiz olmanız dış ortamlarda sinirli ve agresif tavırlara neden olabilir. Yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz.Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız. Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız ve karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz.Genel olarak ise; bugün Ay tüm gün Aslan burcunda olacak. Yengeç burcunun duygulu, sakin ve evcimen atmosferinden çıkıyoruz ve Aslan'ın sıcak, neşeli, eğlenceli ve karizmatik enerjilerine açılıyoruz. Gününüzü keyif aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere ayırın.Sevdiklerinizle bir arada eğlenceli mekanlara gitmek için plan yapabilir, çocuklarınızla oyun parklarına gidebilirsiniz. Sinema, tiyatro, müzikaller, gösteriler, fuar ve defileler gibi yerlere gidebilir, buralara gitmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Parti veya her hangi bir organizasyon yapmak veya planlamak için harika bir gündür. Eğlence ve hareket garanti olacağı için arkadaşları, misafirleri ağırlamak, sevdiğinizle romantik bir program yapmak için enfes bir fırsattır.Bugün gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında bir açı oluşacak. Yüksek konsantrasyon gücünüzden yararlanabileceğiniz, bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bu özel transitte, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Merkür'ün de geri gittiği düşünülürse kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>