Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Eğer ilişkiniz var ise, partnerinizle romantik bir gün geçirebileceğiniz söylenebilir. Yalnız boğalar için ise yeni başlangıçlar için algılarını açık tutmaları gereken bir gün.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız.

Kişisel kazancınızı ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Bazı değişikliklere gidebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cüzdanınızın durumu bazı aksaklıklara işaret ediyor. Özellikle sabah saatlerinde yapabileceğiniz alışverişlere ya da yatırımlara dikkat edin.

Ay, sizi harekete geçirmekte ama bir miktar önlemci olmanızda fayda var. Yapabileceğiniz ani çıkışlar huzursuzluklara da neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız mekan, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınızı gündeme gelmeye devam ediyor. Kendinizi ailenizle bir arada hissetmek sizi mutlu edebilir. İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar gün boyu devam edecek Ay-İkizler burcu enerji etkinliğinde yeni haftaya merhaba diyoruz.  Mesleki sorunlarınızla ilgili konularda daha aktif hareket etmenizi ve bunları ilgili kişilerle paylaşmanızı sağlayıcıdır. Bazı kişilerle karşı karşıya gelerek bir karar alabilirsiniz. Yalnız bu karar iki yönlü olabilir. O nedenle dikkatli olmanız şarttır. Yani şimdiki durum olumludur fakat ileride sorun çıkabilir. İyice gözden geçiriniz. Saat 00:34 Ay-Venüs görünümü, bazı kişilerle yaşanan sürtüşmelerin veya işin yoğunluğu nedeniyle yaşanan koşuşturmanın sizi bir hayli tedirgin etmesine yol açabilir.  Sabırlı olmakta zorlanıyorsunuz. Mecburen içinize atıyorsunuz. Ancak bir yere kadar dayanmaktasınız.Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim.Saat 07:03 Ay-Güneş olumlu görünümühayatınızla ilgili meselelerde hem parasal kazancı hem de konum anlamındaki yerimizi bilmenin bizim için  önemli olduğunu gösteriyor. Bir yandankazanç istiyorsunuz  diğer yandan yükselmek. Ancak her ikisini birden elde etmeniz zor olabilir. Siz öncelikle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Çünkü bunu yaptığınızda güvenli bir geleceğin kapıları önünüzde açılmış olur.Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, iş-ev arasında koşturmanın, bazen gerginliğin, çoğunlukla hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde mücadelenin işaretçisidir. Benim tavsiyem akıllıca hareket etmenizdir. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Uzun sürecek olan bu zaman dilimi, kuvvetli bir temel üzerine oturtulmamış konularda karar vermekten kaçınmamız gerektiğini gösteriyor. Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar,çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var. Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNE keyifsiz bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam normal yaşamınıza geri dönsenizde, yaşadıklarınızı gözden geçirip ders çıkarabilirsiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>