Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıyor ve sadakatin takipçisi, denetçisi oluyorsunuz. Bu aşırılık, sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

Bir yetkilinin basiretsizliği hepinizin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açıyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Herkes suskun dururken kahramanlık yapmanız gerekmiyor.

Senedinizin hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için de, bu paranın hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşünüyorsunuz..

Bugün telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Özgüvensiz bir izlenim sizi zararlı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekiniyor, bu nedenle de yalnızlıklar yaşıyorsunuz. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. .

13 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Yay burcunda ilerleyen Ay etkisinde, pozitif, aktif ve neşeli bir şekilde ve ayrıntılara girmeden bütünü keşfetmekten yana olabilirsiniz. Detayların bugün sizin için önemi yoktur, kendi fikirlerinizin tartışmasız bir şekilde kabul edilmesi gerekmektedir. Saat 10:06 Ay-Mars görünümü, bir yere taşınmakla ilgili kararların işaretçisidir. Saat 15:32 Ay-Neptün görünümü, hayata güven dolu sarılmamızı sağlayacak birine ihtiyaç duyduğumuzun göstergesidir. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz nedeniyle, yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fikirlerinle ve konuşmalarınla karşındaki insanları etkileyebilirsin, onlardan takdir cümleleri duyabilirsin. Sevgiline karşı daha net olmalısın. Kıskançlıklarını bastıramazken bir yandan bu ilişkinin seni sıktığından söz etmek onu çıldırtabilir. Biraz ılımlı davranman gerekiyor, hepsi bu! Maddi konularla ilgili planlarını değiştirecek olaylar yaşanması yüksek ihtimal, uzun zamandır beklediğin ödeme bugün akşam saatlerine doğru eline geçebilir. Aile içerisindeki bazı küslükler katılacağınız davetle son bulabilir. Büyük yanlış anlaşılmaların ve dedikoduların bambaşka kişilerden kaynaklandığını anlayacaksın.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvenebileceğiniz insanlara ve ilgi görmeye ihtiyaç duyduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Bu sebeple ailenizle zaman geçirmek isteyebilir ve yaşam alanınızı yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinize ya da ailenize yönelik konularla ilgilenme gereği olabilir. Bitişler olduğu gibi yeni adımlar da söz konusu.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık sorunlarınız varsa olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Gezegenler pozitif enerji yolluyor size.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Çalışmanın verdiği yorgunluk ve ilişkilerdeki gerginlik sizi zorlayacaktır. Öğleden sonra ev ve aile konularında gelişmeler olası. Yönsüzlük duygusu hakim olabilir, zihin beden dengesini korumak gün boyu önemli.

12 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kala ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>