Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde mutluluğu yaratmak ve bu mutluluğu hakketmek anlamında, birbirinizi karşılıklı olarak tamamladığınız gözleniyor. Şanslı bir dönemdesiniz. Çok sık aşk sözcükleri duyacaksınız.

İkili anlaşmalarda şansınız oldukça fazla. Bu ve benzeri avantajlarınızı yeterince kullanamıyorsunuz. Stresi üzerinizden atmanız için olumlu düşünmeye yönelin.

Bu konularda görüşlerinize duyulan güven, sizin de içinde olmanız istenen değişik düşünce ve niyetleri getirebilir. Yatırım konularında fikir alışverişleri içine gireceksiniz.

Etrafınızda, insanların sevinç ya da üzüntü olarak yaşadıkları bazı olayların, size bir etkisi olmadığı halde, fazlaca ilgilisi görünüyorsunuz. Henüz bilgi sahibi olmadığınız gelişmeler, sonradan üzülmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir. Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar gününe saat 11:33 olana dek etkili olacak Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyoruz. Rutin alışveriş ve  kişisel bakımınızla alakalı işleri bu süreçte halledebilirsiniz.  Genel olarak titiz düşünürsünüz. Her şeye hakim olmaya çalışabilirsiniz.  Size ihtiyaç duyulan her konuda sevdiklerinizin yanında olacağınız bugün, kimi zaman endişeli bazen de heyecanlı davranabilirsiniz.  Hayatınızı düzene sokmaya çalışırken o kadar çok alanda mücadele edersiniz ki, üzerinizdeki sorumluluklar çoğu zaman sizi yıldırabilir. Saat 11:33 Ay-Terazi burcu geçişinde, gelir ve gider dengenizi sağlıklı bir şekilde oturtmak isteğiniz son derece yoğundur.  Çünkü böyle bir durumun sağlanması halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz kolay olacaktır. Sadece maddi anlamda değil, manevi açıdan da güzelliklere sahip olma arzunuzun yükseldiği bu enerji altında,  uyumlu ve huzur dolu bir hayat yaşamak için neler yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Kaba saba hareketler gördüğümüzde bunun hoş bir davranış olmadığını dile getiririz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin verdiğiniz mesajları aldığını ve ilişkileri bitirme veya pazarlıkları sonlandırma aşamasına geldiklerini düşünebilirsiniz. Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENTELLEKTÜEL çalışmalar içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Bugün şartları en güzel şekilde kullanacaksınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer çalışıyorsanız, yeniteklifleri alabilir ve kazançlarınızı artırma şansını değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, yine bazı gelir kaynakları bulma ihtimaliniz olabilir. Başarılı veya becerikli olduğunuzun bilindiği bir konu veya faaliyetle ilgili olarak sizden destek talep eden ve bunun karşılığını da maddi olarak vermeyi öneren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda da normale oranla daha değişik bir süreç geçirebilirsiniz. YAKIN çevrenizle sohbet etmek yerine, akıl danışmayı, fikir alışverişlerinde bulunmayı tercih etmeniz mümkündür. Bunlar, sizin bakış açınızı genişletip yaratıcılığınızı daha etkin biçimde kullanmanızı sağlayabilirler. Bu şekilde, neyle ilgileniyor olursanız olun, çok daha etkili hamleler yapma şansını yakalayabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru, hırsızlık olaylarıyla karşılaşmanıza neden olabilecek etkiler güçlenecektir.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 43' 51" R
Ay
Boğa
13° 28' 54" R
Merkür
Koç
21° 38' 45"
Venüs
Boğa
10° 16' 52"
Mars
Koç
05° 31' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 23"
Satürn
Balık
17° 12' 28"
Uranüs
Boğa
22° 46' 51"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 33"
Lilith
Başak
24° 10' 24"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>