Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Oysa karşı taraf buna çok hazırlıklıydı.

Büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Çünkü elinizdeki işle kendi kendinizi de sınamış olacaksınız. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Birikim sağlayamıyor, günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama ciddi bir şekilde iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte biraz başınızı ağrıtacak. Karar sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile meselelerine her zamankinden fazla eğilmeniz herkesi mutlu ediyor. Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalmanız keyfinizi yeterince kaçırıyor.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, maddi konularda üstümüze düşen sorumlulukların farkında olunmasının önemini vurguluyor. Çocuklarımızın ihtiyaçları, kendi gereksinimlerimiz, yatırım gibi konularda sağlam ve uzun vadeli düşünmeliyiz. Tabii ki güzel şeyler istiyoruz, kaliteli yaşamaktan yanayız. Fakat zorlanacaksak, ayarımızı da bilmeliyiz. Bu görünüm sanatsal çalışmalardan gelen paraların veyaanlamında yapılacak girişimlerin göstergesidir. Hesabımızı bilmemizde fayda vardır. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Kolayca aşık olmamız, söylenenlere inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Karşımızdaki kişinin doğru biri olması veya olmaması pek fark etmez. Önemli olan aşktır. Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında siz böyle düşünürken karşınızdaki kişi deyim yerindeyse kaçak dövüşebilir. Dikkatli olmakta yarar var. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler  bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, paramızı risk altına alabilecek yatırım, kiralama, satın alma gibi konularda hesabımı bilmenin önemini vurguluyor. Bütçemizin düzenlenmesinde bu saatler uygun gözüküyor. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,  

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı amacı paylaşan kişilerle ilişki ve iletişim kurmanızda fayda var. Benzer kişilerle bir arada olmak belli zorlukların aşılmasında size yardımcı olabilir. Ne demişler? ‘'Birlikten kuvvet doğar'' Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. İşlerinizdeki detaylara yoğunlaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ortaklı konular gündeme gelebilir. Finansal konularda desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. İş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumlulukların bilincindesiniz. Bunları çekinmeden yerine getirmeniz günün ana konusu olacak gibi.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kazançlarınızı aile hayatınıza aktarmak önemli olabilir. Yapabileceklerinizi bilerek adım atacaksınız. Sevdiğinizle parasal konuları konuşmak akşam saatlerinde öne çıkabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki gün süren yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmekte. Ancak Ay boşluğu bütün gün devam edeceği için bir şeyleri başlatmak doğru olmayabilir.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda hala sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Akşamüstü biraz da hayatın krizli alanlarıyla zihninizi haşır neşir edebilirsiniz. Cinselliğe ve daha atak duygulara eğiliminiz artabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>