Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisizlik şikayetleri tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi görünüyor. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Hassas bir konuda gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda dost ilişkiler oluşturma gayretleriniz destek görecek. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugünlerde biraz ileriye ertelemeniz gereken masraflı projeler içindesiniz. Alacak verecek konularında yaşadığınız tıkanıklıklarda, ilişkileri aşındıracak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Küçük ayrıntılara önem vermelisiniz. Zarar görebileceğiniz birtakım gelişmelerin, bugünlerde ilk belirtilerini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün basit, gereksiz gördüğünüz tartışmalara karşı daha ilgili davranmalısınız. Bu tartışmaların sizinle alakalı taraflarını göreceksiniz. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu edecek. Gelecekle ilgili umutlarınız ivme kazanmış gibi. İnatçı bir tarafınız var. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay kolay unutmuyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, hesabınızı iyi yapmanın önemini, yaşadığınız tecrübelerin bunları size öğrettiğini unutmadan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Bu görünüm size gerçek özgürlüğün insanın seçimlerinde saklı olduğunu hatırlatıyor. Çıkar ilişkilerine dayalı her şey gün gelir sizi baskı altına alır. Gizli dünyanızda sizi yormakta ve kaygılandırmakta olan meseleleri geride bırakmanız ve önünüzdeki geleceğe odaklanmanız gerekiyor. İçinizdeki gerçek ışığı ortaya çıkarmak için kendi sorumluluğunuzu ele almalısınız. Kişisel gelişim yolunda kalbinizin sesi size doğruyu söyleyebilir. Bu hayatı iyi bir şekilde düzenlemek için yanlışa susmak yerine, dile getirmek sizi yükten kurtarır. Maddi ilişkilere dikkat ediniz. Dikkatli şekilde paranızı değerlendiriniz. Zayıf yönlerinizin başkaları tarafından kullanılmasına müsaade etmeyiniz. Başkaları mutlu olsun diye, kendinizden vazgeçmeyiniz. Bunlara özen göstermek size yeni kapılar açabilir. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımızı, parasal durumumuzu gözden geçirmede etkili oluyor. Kaliteli bir yaşam, özgürlük, fikir alışverişi, sevdiğimiz şeyleri yapmak istiyoruz. Bu saatlerde özellikle yeni çözüm yolları bularak nasıl rahatlayacağımızı düşünmemizi sağlıyor. Güzel görünmek, ilgi uyandırmak isteriz. Bazı özel ihtiyaçlarımız için bir miktar para ayırabiliriz. Saat 06:29 Merkür-Neptün görünümü, mesleki ve ilişki konularında zaman mevhumunu göz önüne almak,hayatında profesyonelce hareket etmek, ilişki konusunda da gerçekçi düşünmek zorundasınız. Hangi mesele olursa olsun, şu aralar aklı başında düşünmemiz gerekiyor. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, mecburiyetlerimizin bazen bizi nasıl da yorduğunu,hayatından özel yaşantımıza kadar özgürce hareket etmemizin önüne geçtiğini düşünmemizi sağlıyor. Çalışmak, çaba sarfetmek kadar insan, biraz da soluk almayı, kendine dikkat etmeyi bilmeli diye düşüneceğiz. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler hayatının değişmesine neden olabilir. Resmi işlerinde dikkatli olman gerekiyor.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İşlerinize yeniden hareket kazandırmak isteyebilirsiniz. Yazışmalarda aksaklıklar olabilir, hızlı kararlar almayın.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınız tarafından verilen sözler yerine getirilmeyecek. Endişelere yer açmadan başka çözüm üretin.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor amagörüşmelerinizde aldatıcı durumlara karşı uyanık olmalısınız. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün toplantılardan veyabirlikteliklerinden verim alma zamanı! Ayrıca yurt dışı projelerinden beklediğiniz haberler gelebilir. Seyahate çıkmak, yeni ticari ilişkiler başlatmak için harika bir gün. Hem ev hem de işte çok fazla sorumluluk üstlenerek arada kalıyorsunuz. Buna bir çözüm üretmelisiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 21' 41" R
Ay
Aslan
15° 24' 39" R
Merkür
Koç
28° 45' 03"
Venüs
Boğa
18° 43' 36"
Mars
Koç
10° 46' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 26"
Satürn
Balık
17° 43' 29"
Uranüs
Boğa
23° 10' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 22"
Lilith
Başak
24° 56' 04"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>