Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı hayatınızı keyifli hale sokuyor. İlişkinizin sağlığı açısından, statükocu öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri bir, bir aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor.

Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de endişeleniyorsunuz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:55 Ay-Chiron görünümü etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu görünüm, sizi biraz hassas kılabilir. Değerinizin bir türlü bilinmediğini ve bu yüzden bir hayli zaman kaybettiğinizi düşünürsünüz. Saat 02:22 Ay-Uranüs görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 05:18 - 15 Kasım saat 02:21 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Doğal olarak herhangi bir şey için çözüm bulmaktan uzağız. Bu durum kimi zaman sizi rahatsız ettiği için, kiminle beraberseniz ona karşı biraz sert davranabilirsiniz. Amacınız kötü bir şey söylemek değildir. Ancak sizi dinlemesi gerektiğini düşünürsünüz. Tabii ki bunun sonucunda bir tepkiyle karşılaşmamız mümkün. En iyisi esnek olalım. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,  

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Venüs'ün konumu, maddi konuları gündeme gelebilir, kendinizi yoracak çalışmalar içinde bulabilirsiniz.. Sezgilerinizin güçlü olması, evinizle ilgili yoğun duygu yoğunluğu yaşamanıza, ve bir çok sorunları üstlenmenize neden olacak. Değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi farklı potalarda çalışmanızı gerektirebilir.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği, ortaklık veya ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, genel anlamda ise, ilerleme, büyüme ve gelişme sağlayabileceğiniz süreçtesiniz. Ancak, gönüllü olarak, size hiçbir getirisi olmayan iş, plan veya projelere yardıma kalkışmamanızda yarar var.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekiler ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evde hareketlilik artarken, kendinize de yeni motivasyonlar bulabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

daha çok kazanmak adına ekyapmak yada fırsatları değerlendirmek için fikir alışverişi yapın. Araç kullanan Başaklar sinirlerinize hakim olun.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde, ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız bir gün sizi bekliyor. Harcamalarınızla ilgili önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Bu konuşmaları ciddiye almanızda yarar var. Bir yandan planlar yapıp bir yandan da dinlenmek peşinde olabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizde biraz atalet duygusu olabilir ama aileniz veya komşularınızla olan iletişimlerinizde neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Evinize yeni eşyalar almak, evinizi dekore etmek, tamir gerektiren işlere yönelmek içinde harika bir gün.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 58' 46" R
Ay
Aslan
10° 33' 52" R
Merkür
Koç
28° 16' 49"
Venüs
Boğa
18° 14' 23"
Mars
Koç
10° 28' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 50"
Satürn
Balık
17° 41' 47"
Uranüs
Boğa
23° 09' 23"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 08"
Lilith
Başak
24° 53' 26"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>