Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor. Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz

Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir. Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüz tavır göstereceksiniz. Cesaret, size kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizi de geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona, sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Maddi durumunuzla ilgili gergin bir başlangıç yapabilirsiniz. Uzun zamandır kapatmak istediğiniz borçlarınızı tamamlamışken, beklemediğiniz bir harcama daha karşınıza çıkabilir. Sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Aşk hayatınızda fazla detaycı olmanız bugün partneriniz tarafından eleştiri almanıza sebep olabilir. Günün gerginliği akşam saatlerinde yerini huzura bırakıyor. Sürpriz gelişmelere hazırlık olun. Parayla ilgili beklentilerinizin çok daha fazlasını elde edeceğiniz fırsatlar kapınızı çalabilir. Ay, 18:55-21:31 arası boşlukta ilerlerken internet üzerinden para transferi yapmamanızda fayda var. Sevgiler, Astromeri

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kazanan sen olacaksın!Kendinden emin olman güzel bir şey ama bazen sırf karşı tarafa inat olsun diye istemediğin ya da yapamayacağın sözler veriyorsun. Bugün bu konuya özellikle dikkat etmelisin. İş yerinde anlaşmazlık yaşadığın kişilerle karşı karşıya kalacağın olaylar yaşayabilirsin. Ancak bu sefer kendine hâkim olacaksın ve sözlerine bir ket vuracaksın. Merak etme bu durum karşında kazanan da sen olacaksın. Haberler ve anlaşmalarla ilgili yapılandırma bugünün konusu olabilir. Eğer eğitimine devam eden bir Başak burcuysan yüksek lisansını yurtdışında yapma fikri cazip gelecek. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Mide ya da baş ağrılarıyla uğraşıyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde var olan problemlerin üstesinden gelme zamanı. Sorunları artık geride bırakmalı, bazı durumları partnerinizle karşılıklı olarak kabul etmelisiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün toplum içindeki kimliğinizle öne çıkabilirsiniz. Gücünüze güvenip, sizi bir grubun başına getirmeniz mümkün görünüyor. Birçok kişi görüşlerinize başvurmak isteyecektir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı becerileri açığa çıkarma ve ifade etme, çocuklar, romantik konular alanında yenilenme gerektiren durumlar, kriz yönetimi söz konusu. Güvenli alan arayışınız artarken; katılaşmış, faydasını yitirmiş değerleri, yöntemleri sorgulayabilirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlehayatı arasında yoğun bir tempo içindesiniz. Seyahatlerden fırsat bulup ailenize zaman ayıramazsınız. İş konuları ve yeni projelerle ilgili hızlı gelişmeler olsa da kalıcılıkları konusunda detaylı bir araştırma yapmalısınız. Aşk hayatınızda romantik biri aklınızı çelebilir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçeniz ile ilgili bazı tutarsızlıklar canınızı sıkabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız kaynaklar varsa, onlarla ilgili bazı düşüncelere dalabilirsiniz. Yine de maddi konulara akşam saatlerine doğru daha olumlu şekilde yaklaşacaksınız.

14 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>