Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir. Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, ilişkilerinizi güçlendiren, el birliği, gönül birliğinde bulunmanızı sağlayan bir enerjidir. Anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabilir. Eğer iki insan da birbirini seviyorsa, pürüzler ortadan kalkar. Bu görünüm, ilerisi adına kendinizi güven altına alacak şekilde düşünmenizi sağlar. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Zorluklarla uğraşmak istemeyiz. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, algımızı geniş manada yükseltici ve bu sayede sıkıntılara farklı bir açıdan bakılmasında destekleyicidir. Gizli görüşmelerin, sıkı pazarlıkların da göstergesidir. Yeni bir projemiz varsa, bununla ilgili yapılacak analiz ve araştırmalar için uygun bir gündür. Ay-Boşlukta gerçekleştiği için tabii ki her yönüyle duruma bakılmasında yarar vardır. Yarar-zarar anlamında ve sadece bugün değil, yarınlarımız için düşünmemiz halinde bu görünüm iyi bir tespitte bulunmamızı sağlayacaktır. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişilerle tartışma yaşayabilirsin. Tatil planlarını akşam saatlerinde değiştirebilirsin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinden yardım görebilirsiniz. İlişkinizde partnerinizin haklılığını anlayabileceğiniz bazı gerçeklikler önünüze gelebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Gün içinde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kardeşlerinizle ilgili konulara çözüm getirmeniz gerekebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızla pek çok işinizi halledebileceğiniz, aynı anda birkaç işi kotarabileceğiniz bir gün, sosyal beceri ve yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ortaklıklar ya da eşinizin, sevdiğinizin desteği başarıyla parlamanızı sağlayabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı planlarınızın işlediğini ve maddi olarak size döndüğünü görebilirsiniz. Güzel seçenekler karşınıza gelebilir. Keyifli işlerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günüyerinden çıkıp ruhunuzu dinlendirmek için kendinize vakit ayırın. Meditasyon ve ritüel ile spiritüel dünyanın derinliklerine dalın. Her zaman analitik zeka devrede olursa sinir sisteminiz yıpranır. Sevdiklerinizle beraber olun. Ne düşünürseniz o olur. Size imkansız gelse de pozitif hayaller kurmayı deneyin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 53" R
Ay
Aslan
06° 57' 54" R
Merkür
Koç
27° 56' 17"
Venüs
Boğa
17° 52' 51"
Mars
Koç
10° 14' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 42"
Satürn
Balık
17° 40' 32"
Uranüs
Boğa
23° 08' 21"
Neptün
Balık
29° 17' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 14"
Lilith
Başak
24° 51' 29"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>