Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmamalısınız. Hissettiklerinizi açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel.

İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir. Garip bir şekilde şansınızı erteliyorsunuz. Verimsiz bulduğunuz toplantıları verimli hale getirmek biraz da sizin elinizde.

Bu günlerde kısmi rahatlamalar getirecek para girdileriniz var. Haklı endişelere dayalı küçük hesaplar, çapınızı aştığı düşüncesiyle bazı büyük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor.

Kafanızda yeni, yeni şekillenen bir oluşum, esas olarak dışardan itelemelerle sizi içine alabilir. İyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız Ay-İkizler burcu geçişiyle başlayacak. Bugün gerekgerekse ev yaşamınızla ilgili mevzular birbirinin içine geçebilir. Yani bir yandan görevlerinizi yapmaya çalışırken diğer yandan aklınız evde olabilir. Aksamalar oluşmaması için iyi bir planlama kesinlikle şarttır. Huzursuzluktan özellikle uzak duralım. Saat 07:16 Ay-Venüs görünümü, beklediğimiz bir haberin, gecikmesi nedeniyle sıkılmamıza neden olabilir. Tam hallettim derken, beklemek canımızı sıkabilir. Saat 09:44 Ay-Jüpiter görünümü,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim. Saat 14:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 19:52 Ay-Merkür görünümü,konuları, ailevi meseleler, kafamızın içindeki sorulara yanıt bulmak istediğimizi gösteriyor. Fakat bu öyle kolay değil. Sadece bizim elimizde olan bir şey değil. Bazı kişilerin de nazik ve adil davranması gerekiyor. Ancak o zaman gönlümüz rahat edecek. Bizi birilerinin düşünmesini bekliyoruz. Çünkü sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Yeni eğitim hayatında tüm ailelere ve öğrencilerimize başarılar dileğimle, Mutlu haftalar ve can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok şeyin olması mümkün. Yeter ki isteyin. Çalışmanız, zorlamanız ve aklınızı kullanmanız durumunda işler istediğiniz gibi gidecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize dair daha esnek davranmanız gerekebilir. Özellikle planlarınızı hayata geçirirken sakin ve sabırlı olmanızda fayda var. Bugün üstlerinizle olan iletişiminiz açısından dikkatli olmalısınız. Diplomatik olun ve tartışmalardan sakının.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Bu kadar çokgörüşmesine maruz kalınca haliyle daraldınız. Sosyal hayatınızı geri istemektesiniz. Bugünlerde işinizi bırakmk istiyorsunuz ama yapmayın.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>