Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda ona bir yabancı muamelesi yapıyorsunuz. İlişkiniz artık bu şekle dönüşmüşse, birbirinize açık olmanız ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var.

Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir. Para durumunuzda bir düzelme gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Son günlerde tanıştığınız biri size çok hoş, çok sempatik geliyor. Ona göstereceğiniz fazla yakınlık, partnerinizle ilişkilerinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:32 Ay-Neptün karşıtlığında yeni haftaya adım atıyoruz. Duygularımız seçkin, hatta çoğu zaman eleştirel davranmaya yatkınız. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa, bir şeyler canımızı sıkmışsa, partnerimizin çok anlayışlı olması gerekecektir. Ay burcunuzda ilerliyor ve gözlem gücünüz yüksek. Ancak ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak dış dünyada huzur aramaktasınız. Sizi rahatlatacak bir söz, bir davranışa ihtiyacınız var. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, maddi konularda adil ve hakikaten güven verici olana yönelmemizi sağlayan bir kuvvet. Ailemizin geleceği, ideallerimiz, beklentilerimiz önemli. Bunları ne olursa olsun en başarılı şekilde yoluna koymak için, tüm gücümüzle mücadele edebiliriz. Bu görünüm, ayaklarımızın üzerinde sağlam durmanın, kendimize inanmanın göstergesi olarak umutlarımızı yükseltiyor. Saat 20:44 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni fazlasıyla şaşırtacak. İş yerinde ast-üst ilişkisinin değiştiğini görebilirsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, algılama ve eylemlerinizi değiştirerek yaşamınızdaki herhangi bir şeyi değiştirebilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha kırılgan olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Gün içinde duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyacağınız bir haberden çok fazla etkilenmeniz mümkün. Heyecanlı ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Zaman zaman öfkeli ve hırslı davranabilirsiniz. Geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçınmalı enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cazibenizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Cesur davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak maddi konularda ve harcamalarda biraz daha temkinli davranmanız gerekebilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki bir insanın maddi sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bu davranışınız sizi duygusal olarak bir hayli rahatlatabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ve ortaklık paylaşımlarına dikkat edin. Şartlar birden bire aniden değişkenlik gösterebilir. İş hayatınızda kazanca yönelik ani kararlar alabilirsiniz. Büyük harcamalardan kaçının. Ortaklıklarda hakkınızdan feragat etmeyin. Sonradan pişman olabilirsiniz. Bugün pazarın keyfini özgür ruhunuzu besleyerek çıkarın. Tehlikeli ekstrem sporlardan kaçınarak sizi besleyen yeniliklere yelken açın.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>